Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

NetHub - poduzetnički akcelerator za razvoj tehnologija u zdravstvu

NetHub – mjesto razvoja inovacija u zdravstvu

NetHub je jedini hrvatski poduzetnički akcelerator usredotočen na razvijanje tehnologija u zdravstvu.

Vizija NetHuba postati je globalno priznato mjesto razvoja inovacija u zdravstvu, potičući razvoj tehnologija koje će unaprijediti zdravstvenu skrb i kvalitetu života. 

Povezivanje i uspostava partnerstava za ubrzani napredak zdravstva

Potičući stvaranje inovacijskog ekosustava u zdravstvu kao pokretača regionalnog gospodarstva, NetHub umrežava dionike inovacijskog lanca vrijednosti s ciljem razvoja i komercijalizacije zdravstvenih inovacija.

Razvojem vlastitog inovacijskog klastera, NetHub spaja i osnažuje dionike inovacijskog ekosustava, uključujući startupe, znanstveno-istraživačke organizacije, zdravstvene ustanove, visoka učilišta, industriju i investitore te im pruža podršku u pretvaranju istraživačkih ideja u uspješne poslovne poduhvate.

Dijeljenje znanja za bolje razumijevanje tehnologija u zdravstvu

NetHub razvija zajednicu inovacija organizacijom meetupa i edukacija za sve zainteresirane za razvoj inovacija u zdravstvu i njihovu primjenu.

Individualizirani programi predakceleracije i akceleracije

NetHub-ovi individualizirani programi predakceleracije uključuju pružanje mentorske i financijske podrške inovatorima u zdravstvu, i tako osiguravaju razvoj validiranih inovacija u skladu s potrebama tržišta. 

Polaznici programa, uz podršku stručnih mentora, prolaze interaktivan proces učenja, istraživanja problema, razumijevanja ciljeva i potreba korisnika, kao i validaciju rješenja temeljem iterativnog testiranja. Programi traju od 3 do 9 mjeseci, ovisno o specifičnim potrebama polaznika, a na raspolaganju im je ugodni radni prostor, kao i sva potrebna poslovna i istraživačka infrastruktura iz mreže inovacijskog klastera.

  • Tko se može prijaviti? Bilo da ste student, poduzetnik ili istraživač, programi NetHub akceleratora pružit će vam potrebnu podršku i resurse za razvoj vaših inovativnih ideja.

E.C.H.R. d.o.o.

Adresa: Poljička cesta 71, Split
OIB: 44275724266

Povezane novosti

Istraži zajednicu