Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

DUMP Internship: Nema više izgovora, usavrši svoje znanje!

Split Tech City

Split Tech City

08.10.2021.

DUMP Udruga mladih programera traži nove članove! Stoga, mladi splitski digitalci organiziraju još jedan DUMP Internship. To je besplatni šestomjesečni program u kojem sudionici – pripravnici – imaju priliku steći nova znanja i vještine na području programiranja, marketinga, dizajna i multimedije. DUMP Internship namijenjen je srednjoškolcima i studentima od 16-24 godine koji su zaljubljenici u tehnologiju, učenje i izazove.

Glavni cilj programa je da kroz razna teorijska predavanja, radionice i radom na stvarnim projektima obuče buduće generacije dumpovaca sa znanjem i iskustvom potrebnim u daljnjem radu.

“Internship mi je pokazao sve potrebno za postati developer i kako se bolje vremenski organizirati. Osim znanja, stekao sam nova poznanstva i prijatelje te sam naučio važnost komunikacije u poslovnom svijetu. Trenutno u DUMP u programiram i planiram se uskoro zaposliti,”

rekao nam je Frane Doljanin, voditelj edukacijskog IT ciklusa.

Naravno, brojne lokalne i međunarodno priznate IT firme željno iščekuju Internship tijekom kojega njihovi stručnjaci gostuju na predavanjima te podučavaju pripravnike o najmodernijim industrijskim praksama i tehnologijama.

Osim znanja i vještina, DUMP Internship omogućuje i upoznavanje drugih ambicioznih ljudi koji dijele slične interese. Zbog toga, Internship je prilika za stjecanje čvrstih i dugogodišnjih prijateljstava.

Prijave su otvorene do 18.10., a svi zainteresirani mogu ovdje pronaći detaljnije o Internshipu.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti