Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

DUMP Days konferencija pruža idealnu priliku za lansiranje u poslovni svijet

Split Tech City

Split Tech City

16.04.2021.

DUMP Udruga mladih programera poziva vas na jubilarno peto izdanje DUMP Days konferencije. Najveća IT konferencija na ovim prostorima ponovno će okupiti hrvatsku IT zajednicu, ali ovog puta u dosad neviđenom hibridnom izdanju. Održat će se 14. i 15. svibnja dijelom na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, a dijelom online. Kao i uvijek, ponudit će brojne prilike za razmjenu znanja i iskustva te stvaranje novih poslovnih veza.

Daysi će na dva dana postati mjesto okupljanja studenata i učenika zainteresiranih za razmjenu znanja i druženje te predstavnika vodećih IT tvrtki na području Splita i okolice. Nakon studentskih klupa nije nimalo lako započeti s radom; studenti nisu dobro upoznati s onim što će trebati koristiti u praksi, stoga je ova konferencija idealna prilika da se studenti educiraju o aktualnim problemima i zahtjevima tržišta te upoznaju s IT tvrtkama, čime se nudi mogućnost za sklapanje brojnih kvalitetnih poznanstava i poslovnih suradnji.

Zanimljivog sadržaja neće nedostajati

Glavni će program konferencije, kao i prijašnjih godina, biti bogat raznovrstan. Stručnjaci će održati niz predavanja i 2 panel rasprave koje će posjetitelji moći pratiti i online sa svojih laptopa iz udobnosti vlastitih domova. Predstavit će se najnoviji IT trendovi i tehnologije te posjetiteljima približiti tematike poput budućnosti marketinga, kako stvoriti svoju developersku agenciju ili na kakve izazove pri radu na vlastitoj aplikaciji netko može naići.

Svoje će znanje posjetitelji moći primijeniti na radionicama koje će također voditi vrhunski IT stručnjaci, a one malo hrabrije i odvažnije ni ove godine raspored neće nimalo razočarati. Naime, ponovno će se održati fly talksi – kratki razgovori između studenta i poslodavca jedan na jedan koji omogućuju uvid u znanja i vještine potrebne za pronalazak idealnog posla u IT sektoru. Naravno, razlika od prošlih godina je to što će ovi događaji biti u online formatu!

Konačno, brojne će regionalne tvrtke na svojem izložbenom prostoru prikazati dio svoje radne atmosfere i poslovne kulture te omogućiti posjetiteljima da saznaju sve informacije o mogućnostima koje nude, bilo u vidu zaposlenja ili pripravništva. Iako su Daysi spoj edukacije i poslovnog iskustva, bogata nagradna igra je sastavni su dio konferencije pa opuštene atmosfere i zabave sigurno neće nedostajati.

DUMP Days 2019.

“I ove nam je godine primarni cilj približiti poslovni svijet studentima koji se vide u IT sektoru, stoga smo konferenciju zamislili kao događaj na kojem će se predstavnici najistaknutijih hrvatskih IT tvrtki moći upoznati sa svojim budućim zaposlenicima u neformalnoj atmosferi i podijeliti im znanja koja su ključna za uspješnu karijeru. Osim poslovne strane, DUMP Days konferencija upoznat će studente s različitim prilikama koje nudi IT svijet te im tako pomoći da u bliskoj budućnosti budu kompetentni radnici u onim područjima koja ih zanimaju”,
poručio je Alex Amanzi, jedan od organizatora konferencije.

Unapređenje lokalne IT zajednice

Potencijal DUMP Days konferencije uvijek je prepoznat od strane velikog broja IT tvrtki u Hrvatskoj koje su i ove godine pružali pomoć i podršku Udruzi prilikom organizacije. Među njima se posebno ističu tvrtke Extension Engine, Ericsson Nikola Tesla i Fortuna Entertainment Group kao i brojne druge, a sve ih povezuje želja za unapređenjem lokalne IT zajednice.

Registracije za dobivanje akreditacije dostupne su na web stranici konferencije , a više informacija, osim na službenoj stranici, možete pronaći i na društvenim mrežama.

DUMP Days 2019.

Pridružite se jubilarnom petom izdanju konferencije 14. i 15. svibnja!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti