Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Za manje od deset dana počinje studentska tech konferencija DUMP Days 2023!

Split Tech City

Split Tech City

18.05.2023.

DUMP Udruga mladih programera već sedmu godinu uspijeva okupljati najjače tvrtke tehnološke scene na jednom mjestu u vidu dvodnevne besplatne konferencije DUMP Days, koja će se 26. i 27. svibnja održati na FESB-u.

Svjetski prepoznate tvrtke, poput prvog hrvatskog „jednoroga“ Infobipa, agencije za svijet kripto tehnologija Blank, tvrtke Locastic koja stoji iza besplatnih edukativnih Tinel događaja i agencija s desetljećem iskustva — Profico, među mnogobrojnim su sponzorima ovogodišnjeg izdanja DUMP Daysa.

Ukupno 31 sponzor, deseci globalno cijenjenih predavača te preko 50 otvorenih poslovnih pozicija čeka očekivanih tisuću posjetitelja.

„Svake godine iznova se radujemo sudjelovanju na DUMP Days konferenciji. Ovo je izvrsna prilika da studentima predstavimo mogućnosti koje im nudimo u Infobipu. Drago nam je pratiti rast i razvoj studenata unutar Infobipa, ali i pružiti podršku udruzi DUMP i konferenciji koja je nesumnjivo iznimna prilika za povezivanje studenata i budućih poslodavaca u regiji”, komentirao je Frane Bebić, Site Leader.

Priča o umjetnoj inteligenciji od početka godine ne jenjava, a Daysi u tom duhu nude poprilično zanimljiv spektar predavanja, radionica te sponzorskog panela koji se upravo toga i dotiče.

Čak 14 predavanja, 6 praktičnih radionica i dvije panel rasprave čekaju posjetitelje.

Među temama su kibernetička sigurnost, NFT-evi ili kako napraviti marketinšku kampanju unutar GDPR okvira. 

Ono što mnogi smatraju čak najjačim adutom DUMP Days konferencije definitivno su „Fly Talks“ — kratki „speed-dating“ razgovori za posao, gdje svi koji traže posao mogu predstaviti svoj CV odabranim tvrtkama u opuštenoj atmosferi. Mnogi studenti su ovako pronašli prakse ili prve poslove u struci!

Da bi dodatno zaintrigirali sve posjetitelje, dumpovci su organizirali nagradnu igru u kojoj će svi posjetitelji moći sudjelovati. Angažman je jednostavan; što više štandova posjete i radionica odslušaju, to će više bodova skupiti. A nagrade su prava poslastica: pametni satovi, zvučnici i Playstation 5!

Svi koji su zainteresirani mogu posjetiti DUMP Days stranicu, registrirati svoje profile i osvojiti prve bodove u nagradnoj igri.

Vidimo se na FESB-u!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti