Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Dođi na Školu osnova web programiranja i izradi svoju prvu web stranicu

Split Tech City

Split Tech City

23.09.2021.

DUMP Udruga mladih programera uskoro organizira edukativni ciklus od 5 besplatnih predavanja pod nazivom “Škola osnova web programiranja” na FESB-u, s početkom 2. listopada u 17:00 sati.

Udruga je poznata po edukaciji lokalne zajednice i djeluje više od desetljeća, a održali su već preko 20 ciklusa predavanja s temama iz programiranja, hardvera, dizajna, marketinga i multimedije. Najpoznatiji ciklus im je “Škola osnova programiranja” koja je do sada imala 10 izdanja. Također, svake godine sredinom svibnja organiziraju najveću studentsku IT konferenciju na hrvatskom jeziku, DUMP Days.

Ovog puta, dumpovci pripremaju ciklus posvećen front-end programiranju na kojem će polaznici savladati proces izrade web stranice. Predznanje nije potrebno jer se kreće od samih osnova programerske logike i osnovnih pojmova poput varijabli, ulaza i grananja. Kroz prva dva predavanja upoznat ćeš se s JavaScriptom i pozadinom izrade same stranice, a preostala 3 predavanja će te uvesti u svijet stiliziranja i oživljavanja web stranice pomoću HTML-a i CSS-a.

Prijava je obavezna

Predavanja su besplatna, ali je potrebna prijava koja se obavlja putem Google Forme. Prijave su moguće sve do 1. listopada u 23:59 ili dok se ne prijavi maksimalan broj polaznika. Prvo predavanje je već u subotu, 2. listopada, s početkom u 17:00 sati. Predavanja se nastavljaju svake subote u istom terminu, a održat će se na FESB-u u dvorani A100. Popratne radionice održavaju se nedjeljama.

Naravno, nakon nekih predavanja polaznike očekuju i nagradni zadaci, a 3 najuspješnijih očekuju i vrijedne nagrade!

Detaljnije pročitajte na linku.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti