Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Bitcoin Store lansirao platformu 2.0!

Tina Tomičić

Tina Tomičić

20.09.2021.

Tvrtka Digital Assets, koja stoji iza brenda Bitcoin Store, osnovana je 2013. godine u Splitu kao jedna od prvih tvrtki u ovom dijelu Europe koja je postala dio financijske kripto revolucije. 

I dok smo vas u svibnju izvjestili o lansiranju Bitcoin Store Wallet, prve mobilne aplikacije takve vrste u Hrvatskoj, koja korisnicima pruža jednostavnu kupnju, prodaju i pohranu više od 130 kriptovaluta, danas vam donosimo vijest o nedavno lansiranoj platformi 2.0 koja pokazuje ogroman napredak s obzirom na front-end i olakšava korisnicima ulazak u svijet kriptovaluta.

Najveća licencirana platforma za trgovanje kriptovalutama u Hrvatskoj

Bitcoin Store platformu krase jednostavnost i sigurnost, uzimajući u obzir intuitivno sučelje koje vam omogućuje kupnju ili prodaju kriptovaluta u svega 4 jednostavna koraka, a zahvaljujući najmodernijim sigurnosnim standardima, korisnička sredstva ostat će zaštićena.

“Zaštita svih korisnika i njihovih sredstava nam je na prvom mjestu, zbog čega primjenjujemo najviše sigurnosne standardne i poslujemo u skladu sa svim zakonima”,

poručuju iz tvrtke Digital Assets, sugerirajući svakom registriranom korisniku da dodatno zaštiti svoj korisnički račun od neovlaštenog pristupa uz pomoć 2FA zaštite.

Za aktivaciju dvostruke autentifikacije potrebno je preuzeti aplikaciju Google Authenticator, otići na vaš Bitcoin Store profil, kliknuti “Sigurnost i prijava” te pratiti daljnje upute za postavljanje.

Isto tako, na platformi možete pronaći listu s više od 120 najčešće postavljenih pitanja (i odgovora na njih, tzv. FAQ) kreiranih s ciljem da na jednostavan način svim korisnicima objasne funkcioniranje platforme. Osim najčešće postavljenih pitanja, na platformi su dostupni i blog postovi (do sada je objavljeno preko 30 članaka) s različitim temama vezanim za blockchain tehnologiju i svijet kriptovaluta. 

Fizičke mjenjačnice na dvjema lokacijma

Bitcoin Store posluje na dvije lokacije kroz fizičke mjenjačnice u Splitu i Zagrebu, a imaju i partner mjenjačnicu u centru Zagreba na kojima je moguće jednostavno kupiti i prodati kriptovalute za gotovinu po najboljem tečaju ili nadoplatiti vaš Bitcoin Store račun i instantno trgovati. Za kupnju kriptovaluta trebate pripremiti novac za plaćanje i adresu walleta (poželjno je imati adresu u digitalnom obliku), a sve transakcije veće od 15000 kuna zahtijevaju potvrdu vašeg identiteta u poslovnici. 

Bitcoin Store mjenjačnica na adresi Ulica Hrvatske Mornarice 1C
Bitcoin Store mjenjačnica na adresi Slavonska avenija 11d (CCO East)

Osim navedenog, u ponudi fizičkih poslovnica možete pronaći i najpopularnije hardverske wallete Trezor i Ledger za sigurnu pohranu vaših kriptovaluta, ali i razne promotivne poklone poput majica, kapa, šalica i drugih.

Zaradite 20% od naknade kroz BS program preporuke 

Kroz aktualni program Bitcoin Store preporuke za svakog preporučenog korisnika, odnosno svakog korisnika koji na stranicu dođe preko vašeg referral linka i uspješno se registrira,  možete zaraditi 20% od naknade za sve transakcije tog korisnika.

Zarada od preporuke bit će vidljiva na vašem računu unutar 24h od uspješne transakcije, a broj preporuka je neograničen.

Pomoć i savjetovanje 

Još jedna pozitivna karakteristika platforme ogleda se i u  24/7 podršci putem live chata, telefona ili e-mail-a, zahvaljujući kojoj će i najveći laik s lakoćom ući u ovakvu vrstu investicije.

Širenje prema Europi 

Na upit o budućim planovima, iz tvrtke su nam rekli kako im je cilj širenje mreže fizičkih mjenjačnica u Europi te razvijanje novih fintech proizvoda uz pomoć blockchain tehnologije.

U pozitivan ishod ni najmanje ne sumnjamo! 

P.S. Ako smo vam člankom bacili “bubu u uho”, znate što vam je činiti – posjetite https://www.bitcoin-store.hr/ i izradite svoj račun. 🙂 

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti