Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Tvrtka Digital Assets je osnovana 2013. godine u Splitu kao jedna od prvih tvrtki u ovom dijelu Europe koja je postala dio financijske kripto revolucije. Od samog početka svojim korisnicima nudimo jednostavan način za ulaganje i trgovinu kriptovaluta te smo sa svojim brendom Bitcoin Store omogućili trgovanje i s gotovinom u fizičkim kripto mjenjačnicama u Zagrebu i Splitu.

Naša misija je srušiti barijere tradicionalnih financijskih instrumenata te modernizirati pristup osobnim financijama i ulaganjima putem blockchain tehnologije.

Cilj nam je kreirati ekosustav digitalnih financijskih usluga te omogućiti dostupnost tih usluga u svim sferama društva.

Razvili smo online platformu Bitcoin-store.hr putem koje se može na jednostavan način izvršiti kupnja ili prodaja kriptovaluta koristeći bankovne transakcije. Trenutno brojimo više od 60.000 zadovoljnih korisnika koji su kupili, prodali ili pohranili kriptovalute putem njihove Web platforme ili direktno u fizičkim mjenjačnicama.

Također, naša tvrtka je razvila i prvu hrvatsku mobilnu aplikaciju za trgovanjem kriptovaluta (Bitcoin Store Wallet) gdje se na jednostavan način može kupiti, prodati ili pohraniti više od 130 kriptovaluta. Posljednjih godina ostvarili smo značajan rast te se pozicionirali kao vodeća tvrtka u Hrvatskoj koja nudi inovativna rješenja za trgovanje kriptovalutama.

Digital Assets d.o.o.

OIB: 37096783668
Adresa: Ulica Hrvatske Mornarice 1C, Split

Istraži zajednicu