Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Bitcoin Store Wallet – Prva hrvatska aplikacija za kriptovalute

Split Tech City

Split Tech City

17.05.2021.

Bitcoin Store (Digital Assets d.o.o.) najveća hrvatska kripto mjenjačnica objavila je lansiranje mobilne aplikacije za trgovanje i pohranu kriptovaluta.
To je prva aplikacija takve vrste u Hrvatskoj, a cilj joj je omogućiti svim korisnicima jednostavnu kupnju, prodaju i pohranu više od 130 kriptovaluta koje imaju u ponudi direktno putem mobilne aplikacije.

“Bitcoin Store Wallet je prva hrvatska mobilna aplikacija za sigurnu kupnju, prodaju ili
pohranu kripovaluta, dostupna na Android i iOS uređajima.”

Ovaj tehnološki dodatak ilustrira inicijativu Bitcoin-storea da izgradi najnaprednije iskustvo za trgovinu i pohranu kriptovaluta za sve korisnike.

Značajke Bitcoin Store Wallet mobilne aplikacije

Kupnja i prodaja kriptovaluta – dostupno više od 130 kriptovaluta s kojima se može na jednostavan način trgovati po aktualnom tečaju i s najnižim naknadama u Hrvatskoj.

Pohrana kriptovaluta – sve kriptovalute u ponudi mogu se sigurno pohraniti (čuvati) na Bitcoin Store Walletu te se u svakom trenutku mogu prodati ili poslati na druge digitalne novčanike.

Bankovna uplata – omogućena je direktna nadoplata Bitcoin Store računa s internet ili mobilnim bankarstvom.

Bankovna isplata – iznos od prodaje kriptovaluta isplaćuje se direktno na tekući račun korisnika.

“S ovom mobilnom aplikacijom želja nam je upotpuniti našu ponudu te omogućiti svim korisnicima jednostavan ulaz u svijet kriptovaluta za koje nije potrebno prethodno znanje ni velika informatička
potkovanost”, kaže Tomislav Vajić, osnivač Digital Assets-a.

O Digital Assets-u

Tvrtka Digital Assets je osnovana 2013. godine u Splitu kao jedna od prvih tvrtki u ovom dijelu Europe koja je postala dio financijske kripto revolucije. Od samog početka svojim korisnicima su nudili jednostavan način za ulaganje i trgovinu kriptovaluta te su sa svojim brendom Bitcoin Store omogućili trgovanje i s gotovinom u njihovim fizičkim kripto mjenjačnicama u Zagrebu i Splitu.
Trenutno broje više od 60.000 zadovoljnih korisnika koji su kupili, prodali ili pohranili kriptovalute putem njihove Web platforme ili direktno u fizičkim mjenjačnicama.
Sve detalje o aplikaciji te kako investirati u kriptovalute možete saznati na službenoj web stranici.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti