Maraton od 4 desetljeća strastvenog programiranja koji i dalje traje

Sigurni smo da s nestrpljenjem iščekujete 126. OpenCoffee meetup. 🙂

E pa imamo dobre vijesti – 18.09. s početkom u 18.30 u goste nam stiže PHP Developer, strastveni programer iiii umirovljenik… Možete li pogoditi o kome se radi?

Nećemo vas dugo držati u neizvjesnosti, radi se o ikoni lokalne scene Zdravku Blagdanu!

“Rođen u doba Trumanovih jaja, narastao  do neslućenih visina.”

Obrazovan u doba bez računala, uspio je uskočiti u jedan od ranih programerskih vlakova u kojem je izdržao čak 4 desetljeća unatoč truckanju po promjenama tehnologija.

Kaže da mu je ritam programiranja u kostima, pa iako je u više navrata bivao izbačen iz vlaka na nekim usputnim stanicama, hrabro se vraćao u njega željan novih izazova.

Iako je već neko vrijeme u mirovini, nije se umirovio već i dalje radi, doduše nešto sporijim tempom od nekadašnjeg.

Na ovom meetupu želi sa publikom podijeliti svoja iskustva sa desetljećima dugog putovanja te kako je od barbe preko čiče i djedice došao, prema njegovim riječima, do statusa fosila. 🙂

Sponzor ovog meetupa je Agilo.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom.

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)