Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Visoko učilište Algebra

Visoko učilište Algebra dio je najveće privatne obrazovne organizacije u Republici Hrvatskoj i regiji, prisutne u više od 20 gradova širom Hrvatske.

Postali smo prva privatna obrazovna ustanova s certifikatom o izvrsnosti i kvalitetom u skladu sa standardima Europske unije.

Naša misija

Postojimo jer vjerujemo kako Hrvatskoj treba ustanova koja uistinu omogućuje stjecanje izvrsnih znanja i vještina te izgradnju globalno konkurentnih karijera u digitalnim tehnologijama za domaće i međunarodne studente.

Svjesni smo svoje odgovornosti unutar zajednice te stoga aktivno promoviramo obrazovnu izvrsnost kako bismo potaknuli gospodarski rast i razvoj hrvatskog gospodarstva. U našem obrazovnom pristupu i istraživanju nastojimo uspostaviti sustav vrijednosti usklađen s vrijednostima u koje i sami čvrsto vjerujemo.

Naša vizija

Cilj nam je postati prvi izbor za hrvatske i inozemne studente zainteresirane za izgradnju karijere u digitalnim tehnologijama kroz razvoj izvrsnosti u svim područjima našeg rada: infrastrukturi, osoblju, primijenjenim istraživanjima, internacionalizaciji i suradnji s industrijom.

Visoko učilište Algebra

Adresa: Maksimirska 58A, Zagreb
OIB: 24919984448

Istraži zajednicu