Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STech Akcelerator - Poduzetnički akcelerator Split

STech Akcelerator je brand koji je Poduzetnički akcelerator Split d.o.o. razvio kao odgovor na potrebe tržišta. Na području Splitsko-dalmatinske županije, izuzev Poduzetničkog akceleratora Split, ne postoji ni jedan poduzetnički akcelerator čiji je primarni fokus pružanje savjetodavne poslovne usluge za razvoj rasta malih i srednjih poduzeća (MSP-ova) u postinkubacijskoj fazi, odnosno prijelaznoj fazi iz start-upa u dugotrajnu tvrtku, koja preživljava upravo zahvaljujući razvoju i napretku. Ubrzavanje rasta kroz akceleratorsku podršku važna je poslovna poluga koja kritično nedostaje i na regionalnom području.

Vlasnik Poduzetničkog akceleratora Split d.o.o. uspješna je tvrtka UHY Savjetovanje d.o.o., koja svojim iskustvom i stručnim znanjem doprinosi kvaliteti pružene usluge akceleratora te, kao tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje i EU fondove, brine o svim fazama provedbe i pružanja usluge.

UHY Savjetovanje od 2013. godine do danas je uspješno pripremila preko 70 projekata financiranih sredstvima iz EU fondova (od čega preko 50% za MSP) te kroz suradnju može ojačati pruženu uslugu dodatnim savjetovanjem i novom vrijednošću za sve MSP-ove kojima pruža podršku.

Istraži zajednicu