Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

Sinkrosfera

Sinkrosfera kao udruga┬á pru┼ża podr┼íku┬á startupovima u po─Źetnoj fazi razvoja alfa prototipova, a podr┼íka uklju─Źuje organizirano umre┼żavanje pojedinaca/skupina i pru┼żanje radnog prostora. Podr┼íka umre┼żavanja se sastoji od povezivanja pokreta─Źa startupova sa suradnicima, povezivanja startup timova s mentorima i edukatorima, te promocija startupova prema ┼íiroj javnosti.

Sinkrosfera podr┼íku provodi organiziranjem doga─Ĺaja, koordinacijom┬á rada startup timova, te pru┼żanjem informativnih sadr┼żaja.

Misija Sinkrosfere je poticanje novih startupova i osna┼żivanje onih postoje─çih, olak┼íavanjem procesa razvoja alfa prototipova tehnolo┼íkih proizvoda.

Vizija Sinkrosfere je grad Split kao prepoznato mjesto s bogatim mogu─çnostima za pokretanje razvoja alfa prototipova novih tehnologija.

 

Ciljevi Sinkrosfere su generiranje novih startupova s alfa prototipovima, te generiranje novih alfa prototipova postoje─çih startupova.

Podr┼íka Sinkrosfere je otvorena za pojedince koji ┼żele pokrenuti vlastiti startup, za one koji se ┼żele uklju─Źiti kao suradnici u startup timove, te za organizacije koje su zainteresirane za partnerstvo startupovima.

Istra┼żi zajednicu