Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Sinkrosfera

Sinkrosfera kao udruga  pruža podršku  startupovima u početnoj fazi razvoja alfa prototipova, a podrška uključuje organizirano umrežavanje pojedinaca/skupina i pružanje radnog prostora. Podrška umrežavanja se sastoji od povezivanja pokretača startupova sa suradnicima, povezivanja startup timova s mentorima i edukatorima, te promocija startupova prema široj javnosti.

Sinkrosfera podršku provodi organiziranjem događaja, koordinacijom  rada startup timova, te pružanjem informativnih sadržaja.

Misija Sinkrosfere je poticanje novih startupova i osnaživanje onih postojećih, olakšavanjem procesa razvoja alfa prototipova tehnoloških proizvoda.

Vizija Sinkrosfere je grad Split kao prepoznato mjesto s bogatim mogućnostima za pokretanje razvoja alfa prototipova novih tehnologija.

 

Ciljevi Sinkrosfere su generiranje novih startupova s alfa prototipovima, te generiranje novih alfa prototipova postojećih startupova.

Podrška Sinkrosfere je otvorena za pojedince koji žele pokrenuti vlastiti startup, za one koji se žele uključiti kao suradnici u startup timove, te za organizacije koje su zainteresirane za partnerstvo startupovima.

Istraži zajednicu