Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Seyfor

Seyfor Hrvatska dio je međunarodne grupe Seyfor koja objedinjuje desetak uspješnih tehnoloških tvrtki diljem Europe sa zajedničkom vizijom pojednostavljenja poslovanja za korisnike s našim programskim rješenjima.

Naša pokretačka snaga jedinstvena je kombinacija izvrsnih rješenja te podrške koju čini stručni tim s više od 250 kolega u Adriatic regiji.

Razvijamo ERP sustave i druga programska rješenja za organizacije različitih veličina i industrija te donosimo dodanu vrijednost poslovanju korisnika.

Uz izvrsno poznavanje zakonskih propisa, nudimo 100% zakonski usklađene programe, kao i bogatu bazu poslovnih znanja i edukacija, uz integracije s drugim rješenjima. 

Kao tvrtka svjesni smo koliko je ulaganje u digitalizaciju važno za pokretanje te uspjeh i širenje poslovanja. Na putu do tog uspjeha vrlo je važno imati pravilno posložene procese i potporu odgovarajućih programskih rješenja te je naš primarni cilj olakšati i automatizirati poslovanje vaše tvrtke.

Uz Minimax, najjednostavniji online računovodstveni program, vaša odlična poslovna ideja imat će kvalitetnu podršku u pozadini, onu koja će pojednostaviti poslovanje i osloboditi vam vrijeme za nove projekte. 

Zašto Minimax? 

  • Brz početak bez instalacije i vođenje poslovanja u cloudu, bilo kada i bilo gdje
  • Program je usklađen sa zakonodavstvom i sadrži ažurne obračunske podatke
  • API integracije s drugim programima prema potrebama vašeg poslovanja
  • Korisnička podrška uključena u licencu kao i preko 1.000 pisanih i video uputa 
  • Povezanost s računovodstvom, bez fizičkog prijenosa dokumenata

Uvjerite se i sami u jednostavnost programa, iskoristite mogućnost besplatnog DEMO razdoblja u periodu od 30 dana! 

Isprobajte program već danas i pristupite velikoj bazi znanja i poslovnih savjeta. 

 

Seyfor Hrvatska d.o.o.

OIB: 42584526821

Adresa: Puževa 13, 10020 Zagreb

Povezane novosti

Istraži zajednicu