Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Seyfor je novi član Split Tech City zajednice

Split Tech City

Split Tech City

07.02.2024.

Članovi Split Tech City zajednice su brojne manje i veće splitske tehnološke tvrtke, ali i međunarodne korporacije s podružnicama u našem gradu.

Drago nam je što se potonjima pridružila i Seyfor Hrvatska d.o.o., koju nam je predstavio direktor Marko Šagi.

Sustavi za jednostavnije i uspješnije poslovanje

Seyfor Hrvatska dio je međunarodne grupe Seyfor koja objedinjuje desetak uspješnih tehnoloških tvrtki diljem Europe sa zajedničkom vizijom pojednostavljenja poslovanja za korisnike s njihovim programskim rješenjima. 

A person sitting at a desk  Description automatically generated
Marko Šagi

“Razvijamo ERP sustave i druga programska rješenja za organizacije različitih veličina i industrija te donosimo dodanu vrijednost poslovanju korisnika uz izvrsno poznavanje zakonskih propisa te 100% zakonski usklađene programe.”

Misija tvrtke je kontinuirano unaprjeđivati vlastita programska rješenja, tehnologije i metode povezivanja kako bi zadovoljili tržišne promjene i zahtjeve, što su prepoznale mnoge ugledne tvrtke i računovodstveni servisi.

Minimax – najjednostavniji online računovodstveni program

Gospodin Šagi ističe kako su kao tvrtka svjesni koliko je ulaganje u digitalizaciju važno za pokretanje te uspjeh i širenje poslovanja.

“Na putu do tog uspjeha vrlo je važno imati pravilno posložene procese i potporu odgovarajućih programskih rješenja te je naš primarni cilj olakšati i automatizirati poslovanje vaše tvrtke.”

Odgovaranje na potrebe korisnika te aktualizacija programa i maksimalna automatizacija su ono čime se Seyfor posebno ponosi:

“Uz Minimax, najjednostavniji online računovodstveni program, vaša odlična poslovna ideja imat će kvalitetnu podršku u pozadini, onu koja će pojednostaviti poslovanje i osloboditi vam vrijeme za nove projekte.”

Za sve koji se pitaju zašto odabrati Minimax, naš sugovornik ističe:

• Brz početak bez instalacije i vođenje poslovanja u cloudu, bilo kada i bilo gdje

• Program je usklađen sa zakonodavstvom i sadrži ažurne obračunske podatke

• API integracije s drugim programima prema potrebama vašeg poslovanja

• Korisnička podrška uključena u licencu kao i preko 1.000 pisanih i video uputa 

• Povezanost s računovodstvom, bez fizičkog prijenosa dokumenata

“Uvjerite se i sami u jednostavnost programa, iskoristite mogućnost besplatnog DEMO razdoblja u periodu od 30 dana. Isprobajte program već danas i pristupite velikoj bazi znanja, savjetuje gosp. Šagi.

Baza znanja i organiziranje konferencija

U spomenutoj bazi znanja dostupne su korisne informacije vezane za poslovanje i zakonodavstvo, isticanje važnih rokova kod predaje izvještaja, ali i davanje praktičnih savjeta za pokretanje i vođenje poslovanja.

“U radu je prodaja proizvoda ključ, ali mi uvijek gledamo ono više. Zato smo posebno ponosni na našu bazu znanja, kao i na konferencije i edukacije koje organiziramo.”

Prvu konferenciju Digitalni Um, u suradnji s kolegama i partnerima iz Hrvatske i Slovenije, održali su prošle godine. Tema konferencije bila je Digitalizacija poslovnih procesa i B2B prodaje te integracija poslovnih rješenja i inovacija. Kroz predstavljanje partnerskih rješenja i primjera iz prakse sudionici su pobliže dobili uvid u prednosti digitalizacije i automatizacije procesa.

Priprema za buduće poslovanje jednostavnija je uz pouzdanog partnera, objašnjava gosp. Šagi, zbog čega surađuju s obrazovnim institucijama poput Sveučilišta u Splitu, podružnica Sveučilišnog odjela za stručne studija u Splitu, EFFECTUS veleučilišta, ZŠEM, Sveučilišta VERN, Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Instituta za menadžment i drugih, i to u formi besplatnog korištenja programa u svrhu edukacije polaznika, ali i u obliku posebnih ponuda za one koji tek kreću u svijet poslovanja.

“Čovjek  nije otok, a tako nije ni naše poslovanje. Integracijama s drugim programskim rješenjima odgovaramo na potrebe korisnika, postajemo jači i konkurentniji na tržištu.”

Seyfor programska rješenja Saop i Minimax tako su se integrirali s Rentliom – Property Management i Channel Manager aplikacijom, čime su poduzetnicima omogućili cjelovito vođenje poslovanja. 

Kontinuirano u potrazi za kolegama

Seyfor pokretačka snaga jedinstvena je kombinacija izvrsnih rješenja te podrške koju čini stručni tim s više od 250 kolega u Adriatic regiji, od kojih u Hrvatskoj radi njih 27 u uredima u Zagrebu i Splitu. 

“S razvojem tehnologija i povećanjem broja korisnika naših programa i programskih rješenja, kontinuirano smo u potrazi za budućim kolegama, posebice iz područja računovodstva i prodaje.”

Iako se radi o računovodstvenim i ERP sustavima, ne traže samo računovođe, već svakoga tko je očaran svijetom digitalizacije te voli pomagati organizacijama u pronalaženju dodane vrijednosti.

Važni su entuzijazam i stručnost, predanost radu, motivacija za učenje i napredak, komunikativnost.

Vjerujemo da su timski rad, edukacija i zajednička druženja u ugodnom i inovativnom okruženju odličan temelj za rast.

Dobro došli u Split Tech City!

Seyfor Hrvatska predstavlja tvrtku koja se ističe po visokoj stručnosti zaposlenika te su uvjereni da bi mogli pridonijeti zajednici kroz dijeljenje znanja, suradnju na projektima i podršku.

“Naša posvećenost inovacijama i tehnološkom napretku usmjerena je prema stvaranju IT rješenja koja će poboljšati poslovno okruženje u Splitu i šire. Vjerujemo kako će nam članstvo u Split Tech City zajednici pružiti priliku za razmjenu ideja, umrežavanje s drugim članovima zajednice te suradnju na projektima koji će unaprijediti lokalnu tehnološku scenu. Radujemo se pridruživanju zajednici koja potiče inovacije te smo uvjereni da bismo kroz suradnju mogli ostvariti zajednički uspjeh.”

Dragi Seyfor, hvala vam na povjerenju i radujemo se suradnji! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti