Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Privatna jezično informatička gimnazija "Leonardo da Vinci" s pravom javnosti

Privatna jezično-informatička gimnazija “Leonardo da Vinci” radi po programu jezične gimnazije s dodatkom fakultativnog predmeta informatike.

Karakteristike:  nastava samo u jutarnjoj smjeni od 8.30 sati na lokaciji u samom centru grada  upis bez bodovnog praga prema naputku MZO razredi do 16 učenika  individualni otvoreni prijateljski pristup u komunikaciji s učenicima  stalna roditeljska uključenost  česte terenske nastave i razmjene učenika

Učenici mogu birati između višeg i nižeg stupnja informatike, a na trećoj godini umjesto kemije moguće je odabrati treći jezik – francuski, njemački ili španjolski.

Informatika: 1. razred: priprema i polaganje ECDL ispita; Web design 2. razred: uvod u programiranje 3. razred: pripreme za polaganje certifikata ORACLE Java Foundations CJA* 4. razred: pripreme za polaganje certifikata ORACLE Database Foundations CJA* *nastava informatike provodi se fakultativno u trećem i četvrtom razredu

“Oracle certifikati, koje učenici naše Škole polažu, vrijedan su dokaz o posjedovanju temeljnih znanja u području objektno-orijentiranog programiranja u Javi te osnovnih koncepata za rad s bazama podataka te mogu biti od velike važnosti prilikom prijave za radno mjesto.”

Nastava je uvijek u jutarnjoj smjeni s početkom u 8.30 sati.

Istraži zajednicu