Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Thorstein Nordby na tech.coffee meetupu otkrio strategije za rast B2B tvrtki

Split Tech City

Split Tech City

13.06.2024.

Open Coffee Split Meetup zablistao je u novom tech.coffee ruhu!

Smartspace je prošlog četvrtka prštio pozitivnom energijom, razmjenom znanja i međusobnom inspiracijom.

U sklopu tech.coffee meetupa, Thorstein Nordby održao je predavanje ‘The Blueprint for Scaling B2B Technology and Service Companies’.

Thorstein Nordby je osnivač konzultantske tvrtke Nettly iz Osla, specijalizirane za HubSpot i B2B strategije izlaska na tržište.

Thorsteinovo predavanje slobodno se može nazvati sveobuhvatnim vodičem za skaliranje poslovanja. Publici je detaljno prikazao proces kroz koji Nettly vodi svoje klijente.

“Najbolje što bilo koja B2B tvrtka može učiniti za svoj rast je pogledati postojeću bazu kupaca, među njima definirati svoje najbolje kupce i onda naći tvrtke koje su slične tim kupcima”, započeo je Thorstein.

Na primjerima iz svog bogatog iskustva, gdje je Thorstein pomogao više od 40 nordijskih tvrtki da se učinkovito skaliraju i povećaju svoje prihode, prikazao je sve faze rasta tehnoloških i uslužnih B2B tvrtki.

Zanimljivost i korisnost njegovog izlaganja potvrđeni su brojnim pitanjima iz publike, na koja je predavač spremno odgovarao.

Snimku predavanja možete vidjeti na tech.coffee YouTube kanalu.

Nakon formalnog dijela, uslijedili su već tradicionalno kratko predstavljanje svih prisutnih i druženje uz piće.

Thorsteinovo predavanje bilo je pravi uvod u ono što nas čeka i u narednim izdanjima tech.coffee meetupa – razmjena iskustava isključivo s poslovnim tržištem nordijskih zemalja.

Ako nas pitate – izvrstan iskorak nakon vrijednih 16 godina povezivanja i jačanja lokalne tehnološke scene!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti