Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

MARTECHiNG je startup tvrtka usmjerena na razvoj interaktivnih i inovativnih martech proizvoda s prikupljanjem i analizom podataka. Gradimo video komunikacijsku platformu s proizvodima koji će doprinijeti razvoju interaktivnih martech rješenja, a vjerujemo i napraviti disrupciju na tom specifičnom području.

Prvi proizvod naše tvrtke je MARTECHiNG in-app, koji se temelji na tehnologiji prepoznavanja videa, oglašavanju na više zaslona, video/mobilnoj komunikaciji s elementima gamifikacije i nagrađivanja za krajnje korisnike.

Pomaže digitalnim izdavačima da ponovno pridobiju ometene gledatelje videozapisa s više zaslona. Također je izvrsno rješenje za zadržavanje pažnje korisnika u svijetu s više zaslona i za održavanje lojalnosti brandu. Ujedno povećava broj instalacija mobilnih aplikacija brandova te aktivaciju pasivnih korisnika mobilnih aplikacija.

U prvoj fazi usmjereni smo na maloprodajne trgovce, sportske klubove i robne marke, a u drugoj fazi ciljamo TV, IPTV, Telco i medijske tvrtke.

U jednoj rečenici – naš proizvod pretvara video oglase u zabavnu, interaktivnu nagradnu igru.

U našem timu je četvoro ljudi: Darko Majić (CEO / suosnivač i senior partner), Tomislav Šajgo (junior partner), Dino Majić (Business Development Manager), Živko Krstić (data scientist, predstavnik strateškog partnera AISMA).

Tim je trenutno aktivan na lokacijama – Split i Samobor, pokreće nas znatiželja, kreativnost, inovacija i tehnologija, a održava nas upornost, prijateljstvo i humor.

Marteching Solutions d.o.o.

Adresa: Vukovarska 25, Split
OIB: 01639965206

Istraži zajednicu