Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

AISMA

AISMA je istraživački centar iz Italije, s uredom u RH, specijaliziran za razvoj proizvoda baziranih na inovativnim tehnologijama poput umjetne inteligencije, IoT, Data lake te podatkovna znanost.

Tvrtka zapošljava stručnjake iz podatkovne domene (znanstvenike, inženjere, analitičare) te stručnjake za EU projekte s obzirom na to da klijentima nude kompletnu uslugu od prijave projekta, vođenja samog projekta te izrade proizvoda poput aplikacija ili modela umjetne inteligencije.

Osnovni cilj istraživačkog centra je ponuditi kompletnu uslugu koja će pratiti projekt u svim njegovim fazama te osiguravanje održivih i dugoročnih odnosa s klijentima.

Njihovi klijenti dolaze iz raznih industrija, a neke od najvažnijih su proizvodnja, financije, maloprodaja te sport (košarka i nogomet).

Kao organizacija su aktivni i u lokalnoj zajednici (Italija i RH) kroz organiziranje konferencija, meetupa, sponzorstva raznih natjecanja iz domene podatkovne znanosti te sponzorstva raznih inicijativa koje se poklapaju s njihovim vrijednostima.

AISMA srl

Sjedište: Corso di porta Vittoria 28, 20122 Milan, Italy

Ured u RH: Ul. Vladka Mačeka 7, 10430, Samobor

VAT: IT11436100967

Istraži zajednicu