Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Littlecode je agencija koja nudi usluge razvoja softvera te pomaže svojim klijentima od temelja napraviti nove mobilne, desktop i IoT aplikacije. Pružamo podršku prilikom migracije starih aplikacija na oblak, integracije aplikacija s drugim rješenjima te djelujemo kao savjetnici prilikom odabira najbolje tehnologije za svaki projekt. Savjetujemo ih u kreiranju vlastitih razvojnih procesa kako bismo izvukli ono najbolje iz njihovog tima.

Kako bi se kreirala skalabilna, sigurna i složena softverska rješenja, od iznimne je važnosti slijediti standardne principe softverskog inženjerstva i imati “čisti kod”.

Naš team programera se sastoji od iznimno talentiranih ljudi kojima je dobar kod urezan u DNK-a.

Ono po čemu se razlikujemo od drugih firmi je brzina, stav “mi to možemo” i mentalitet koji nas tjera da objeručke prihvaćamo izazove i uživamo u tome. Ne izbjegavamo složene zadatke i izazove koji nam se nađu na putu, već hrabro i s entuzijazmom idemo prema njima i rješavamo ih. Naša misija je pružiti svim našim klijentima najbolje usluge razvoja softvera te riješiti njihove poslovne izazove predlažući nova softverska rješenja. Upoznajemo i savjetujemo klijente o najnovijim IT trendovima te ih tako činimo konkurentnima i u prednosti nad ostatkom konkurencije.

Naša kvaliteta rada i “love what you do” stav je ono sto čini Littlecode.

Little code d.o.o.

Adresa: Matice hrvatske 56, Split
OIB: 42576977588
Adresa ureda u Splitu: Poljička cesta 39
Adresa ureda u Zagrebu: Strojarska cesta 20

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu