Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu i broj zadovoljnih klijenata naša su najbolja reklama. Svakom klijentu pristupamo individualno i kreiramo marketinšku strategiju koja je prilagođena njegovom specifičnom proizvodu i ciljanom tržištu.

Digitalni marketing vam je zbunjujuć? Ne razumijete kako funkcionira marketing na društvenim mrežama, ne znate što su PPC i SEO? Bez brige – na pravom ste mjestu! Naš tim objasnit će vam sve nepoznate kratice i pojmove, uvest vas u svijet online oglašavanja i pomoć vam da se istaknete među konkurencijom.

Želite svoj brand i proizvod predstaviti na Internetu, ali svijet online oglašavanja vas zbunjuje. Previše je kompliciranih koraka i nepoznatih pojmova. Prepustite profesionalcima da odrade taj posao za vas – mi svakom klijentu pristupamo individualno kako bi osmislili optimalnu marketinšku strategiju koja će omogućiti vašem brandu da se razvija kako u online, tako i u stvarnom svijetu.

KLIKERI d.o.o.

Adresa: Makarska 34, 21000
OIB: 93634429487

Povezane novosti

Istraži zajednicu