Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnoloÅ”kog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

DugogodiÅ”nje iskustvo u digitalnom marketingu i broj zadovoljnih klijenata naÅ”a su najbolja reklama. Svakom klijentu pristupamo individualno i kreiramo marketinÅ”ku strategiju koja je prilagođena njegovom specifičnom proizvodu i ciljanom tržiÅ”tu.

Digitalni marketing vam je zbunjujuć? Ne razumijete kako funkcionira marketing na druÅ”tvenim mrežama, ne znate Å”to su PPC i SEO? Bez brige ā€“ na pravom ste mjestu! NaÅ” tim objasnit će vam sve nepoznate kratice i pojmove, uvest vas u svijet online oglaÅ”avanja i pomoć vam da se istaknete među konkurencijom.

Želite svoj brand i proizvod predstaviti na Internetu, ali svijet online oglaÅ”avanja vas zbunjuje. PreviÅ”e je kompliciranih koraka i nepoznatih pojmova. Prepustite profesionalcima da odrade taj posao za vas ā€“ mi svakom klijentu pristupamo individualno kako bi osmislili optimalnu marketinÅ”ku strategiju koja će omogućiti vaÅ”em brandu da se razvija kako u online, tako i u stvarnom svijetu.

KLIKERI d.o.o.

Adresa: Makarska 34, 21000
OIB: 93634429487

Istraži zajednicu