Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Ja sam Jozo Suton. Imam 28 godina. Mladi sam poduzetnik i front-end developer. Diplomirao sam na smjeru Poslovna Ekonomija i IT Management na Ekonomskom fakultetu u Splitu 2016. godine. Nakon završetka fakulteta, dosta sam vremena uložio u razvoj vlastitih vještina i stjecanje iskustva u području informatičkih tehnologija.

Zadnje 4 godine sam upravljao vlastitom online turističkom agencijom Bolt Travel, čime sam stekao nevjerojatna iskustva u pokretanju vlastitog posla, rješavanju novih izazova, radu s različitim ljudima, uzbudljivim tehnologijama i modernim poslovnim aktivnostima.

Kako je većina poslovanja obavljana online (upravljanje stranicom, digitalni marketing i sl.) tako mi se ponovo probudila želja za radom u području software-a ili web development-a te sam odlučio promijeniti struku. Shodno tome, prošle godine sam upisao tečaj za Front-end developera pri Algebri u Splitu. Po završetku tečaja, nastavljam se redovito usavršavati kao Front-end developer te se radujem učenju novih znanja i vještina, stvaranju raznih projekata i korištenju modernih web alata, a trenutno mi je želja u potpunosti se usmjeriti prema ovom području u daljnjoj karijeri.

Kao osoba, veoma sam zainteresiran za tehnologiju te područja u kojima se ista upotrebljava kao što je poslovanje, bankarstvo, marketing.

Povežite se s Jozom

Istraži zajednicu