Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

Ja sam Jozo Suton. Imam 28 godina. Mladi sam poduzetnik i front-end developer. Diplomirao sam na smjeru Poslovna Ekonomija i IT Management na Ekonomskom fakultetu u Splitu 2016. godine. Nakon zavr┼íetka fakulteta, dosta sam vremena ulo┼żio u razvoj vlastitih vje┼ítina i stjecanje iskustva u podru─Źju informati─Źkih tehnologija.

Zadnje 4 godine sam upravljao vlastitom online turisti─Źkom agencijom Bolt Travel, ─Źime sam stekao nevjerojatna iskustva u pokretanju vlastitog posla, rje┼íavanju novih izazova, radu s razli─Źitim ljudima, uzbudljivim tehnologijama i modernim poslovnim aktivnostima.

Kako je ve─çina poslovanja obavljana online (upravljanje stranicom, digitalni marketing i sl.) tako mi se ponovo probudila ┼żelja za radom u podru─Źju software-a ili web development-a te sam odlu─Źio promijeniti struku. Shodno tome, pro┼íle godine sam upisao te─Źaj za Front-end developera pri Algebri u Splitu. Po zavr┼íetku te─Źaja, nastavljam se redovito usavr┼íavati kao Front-end developer te se radujem u─Źenju novih znanja i vje┼ítina, stvaranju raznih projekata i kori┼ítenju modernih web alata, a trenutno mi je ┼żelja u potpunosti se usmjeriti prema ovom podru─Źju u daljnjoj karijeri.

Kao osoba, veoma sam zainteresiran za tehnologiju te podru─Źja u kojima se ista upotrebljava kao ┼íto je poslovanje, bankarstvo, marketing.

Pove┼żite se s Jozom

Istra┼żi zajednicu