Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Hrvoje Bogdanović

Ja sam Hrvoje Bogdanović, ekonomist po struci, a odnedavno i mladi poduzetnik.

Otvorio sam tvrtku za digitalni marketing, što je kruna mog dosadašnjeg radnog i životnog iskustva. Imamo mladi, ali iskusni tim koji želi uživati u onome što radi.

Do sada sam se bavio proizvodnjom vlastite struje preko solarnih panela, što je trenutni hit na području energetike. Čuvajmo okoliš! 🙂

Već nekoliko godina surađujem s njemačkom tvrtkom OVB Allfinanz s uredom u Splitu. Podrška smo pravnim i fizičkim osobama u financijskom sektoru. Usko smo povezani s bankama, osiguranjima, štednjama i investicijskim fondovima.

Zadnjih sam 7 godina u slobodno vrijeme posvećen svojoj ulozi predsjednika udruge DPH Duće-Dugi Rat. Imamo svoj prostor u Dugom Ratu i oko 400 članova, a preko udruge redovito organiziramo dobrovoljno darivanje krvi. Prikupili smo već preko 380 doza.

Uz navedeno, organizirao sam ribarske večeri, mini koncerte, koktel party-e, a nedavno sam sudjelovao u organizaciji Linkedin meetup u Splitu i Linkedin meetup u Omišu.

Volim stvarati novu vrijednost, a strast su mi inovacije i kreativnost.

Split Tech City zajednicu upoznao sam kroz razvoj svog startupa pametnog namještaja. Smatram da je ova zajednica idealna za razvoj bilo koje djelatnosti, a pogotovo IT industrije. Zajednica koja gleda naprijed!

I kao šlag na kraju, naslijedio sam OPG s kojim želim izgraditi samoodrživu farmu na selu. Svi putevi vode na selo! 🙂

Povezane novosti

Istraži zajednicu