Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnoloÅ”kog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Fortuna Entertainment Group

FEG ili Fortuna Entertainment Group međunarodna je tvrtka prisutna u Hrvatskoj od 2018. godine kroz brend Hattrick PSK.

FEG je najveći istočnoeuropski priređivač igara na sreću. NaÅ” razvojni tim u Splitu broji preko 90 članova s različitim ulogama u procesu razvoja softvera. Zadatci tima su razvijanje i održavanje platformi koju koriste SSBT terminali, naÅ”e poslovnice, online servisi, ali smo tu i kao podrÅ”ka drugim članicama grupe.

NaÅ”i programeri rade na Å”irokom spektru proizvoda koriÅ”tenih u pet europskih država: Hrvatska, ČeÅ”ka, Slovačka, Rumunjska i Poljska.

Time osiguravamo obilje razvojnih mogućnosti za svakog developera, kao i ostalih uloga u suvremenom procesu razvoja softvera. Svojim zaposlenicima pružamo mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u radu. Kao dodatne pogodnosti možemo istaknuti mogućnosti rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme, dodatne dane godiÅ”njeg odmora kao i mogućnost ostvarivanja godiÅ”njeg bonusa.

Hattrick-PSK d.o.o.

Adresa: Sv. Leopolda Mandića 14, Dugopolje
OIB: 92265244213

Otvorene pozicije

Istraži zajednicu