Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Fortuna Entertainment Group

FEG ili Fortuna Entertainment Group međunarodna je tvrtka prisutna u Hrvatskoj od 2018. godine kroz brend Hattrick PSK.

FEG je najveći istočnoeuropski priređivač igara na sreću. Naš razvojni tim u Splitu broji preko 90 članova s različitim ulogama u procesu razvoja softvera. Zadatci tima su razvijanje i održavanje platformi koju koriste SSBT terminali, naše poslovnice, online servisi, ali smo tu i kao podrška drugim članicama grupe.

Naši programeri rade na širokom spektru proizvoda korištenih u pet europskih država: Hrvatska, Češka, Slovačka, Rumunjska i Poljska.

Time osiguravamo obilje razvojnih mogućnosti za svakog developera, kao i ostalih uloga u suvremenom procesu razvoja softvera. Svojim zaposlenicima pružamo mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u radu. Kao dodatne pogodnosti možemo istaknuti mogućnosti rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme, dodatne dane godišnjeg odmora kao i mogućnost ostvarivanja godišnjeg bonusa.

Hattrick-PSK d.o.o.

Adresa: Sv. Leopolda Mandića 14, Dugopolje
OIB: 92265244213

Otvorene pozicije

Istraži zajednicu