Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Fiorin Consulting

Fiorin d.o.o. je konzultantska tvrtka osnovana 1996. godine.

Tvrtka se bavi poslovnim savjetovanjem za tvrtke u razvitku i tvrtke u poteškoćama, a neke od najznačajnijih usluga su priprema i provedba projekata za EU fondove, državne natječaje, županijske programe, izrada investicijskih studija, analize poslovanja društva i financijska vještačenja.

U zadnje vrijeme pomažemo mnogim tvrtkama da digitaliziraju svoje poslovanje na način da ih spajamo sa tvrtkama koje im mogu pomoći u tranziciji u digitalno poslovanje te pronalazimo bespovratna sredstva za financiranje iste digitalizacije.

Brojimo više od 25 godina iskustva u financijskom sektoru, kao i brojne uspješne domaće i inozemne suradnje. Cilj nam je svakom klijentu pristupiti individualno i pronaći financijsko rješenje koje je potrebno tvrtki u tom trenutku.

Svojom politikom „Najvrjednija imovina je zadovoljan klijent“ te stalnim usavršavanjem i prilagođavanjem potrebama tržišta uz individualni pristup svakom klijentu izdvajamo se od konkurencije.

Lista naših projekata i uspješnih suradnji je velika i u stalnom rastu. Do sad smo izradili preko 1000 investicijskih projekata te imamo realizaciju preko 50.000.000 € bespovratnih sredstava.

FIORIN d.o.o.

OIB: 96717877234

Adresa: Dubrovačka 65, Split

Povezane novosti

Istraži zajednicu