Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

FESB Racing

FESB Racing je studentski projekt Sveu─Źili┼íta u Splitu s vi┼íegodi┼ínjom tradicijom u projektiranju i izradi automobila i motocikla.

Sastavljen od mladih in┼żenjera iz razli─Źitih podru─Źja, na┼í tim se svake godine ┼íiri s ciljem izrade ┼íto boljih automobila i motocikala, a predstavlja izvrstan primjer automobilskog in┼żenjerstva.

Dizajn, projektiranje i sklapanje dijelova predstavljaju ulaznicu za presti┼żna natjecanja diljem Europe, gdje se natje─Źemo s ostalim sveu─Źili┼ítima.

U osam godina postojanja brojimo 6 natjecanja, izradom dva kola i jednog motocikla, dok je izrada drugog motocikla u tijeku.

Postizanje sve boljih rezultata iz godine u godinu potaklo nas je da prvi put sudjelujemo na dva razli─Źita natjecanja, pa ─çemo se u 2018. predstaviti na Formula Student natjecanju u Italiji i MotoStudent natjecanju u ┼ápanjolskoj.

Udruga primijenjenog strojarstva

Adresa: Ulica Ru─Ĺera Bo┼íkovi─ça 32, Split

Istra┼żi zajednicu