Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Udruga DVK organizira DVK Enter

Split Tech City

Split Tech City

15.06.2021.

Sve zaljubljenike u grafički dizajn, kao i one koji će to tek postati, zasigurno će obradovati vijest da Udruga studenata dizajna vizualnih komunikacija u Splitu – Udruga DVK organizira DVK Enter, kreativno druženje namijenjeno upravo njima, s naglaskom na zainteresirane za upis na Odsjek za DVK pri Umjetničkoj akademiji u Splitu.

Radionica će se održati u subotu 26.06. od 10-13 sati na adresi Zagrebačka 3 (DVK vrt).

Sudionici će ovim putem, osim upoznavanja s navedenim Odsjekom i iskustvima studenata DVK, imati priliku testirati svoje vještine te dobiti povratne informacije i savjete od iskusnih budućih kolega. Radionica je zamišljena kao simulacija triju zadataka s kojima će se sresti na prijemnom ispitu.

Prijašnji polaznici (sada studenti DVK koji uspješno završavaju prvu ili drugu godinu) izjasnili su se kako im je radionica uvelike pomogla pri polaganju prijemnog ispita.

“Mi ćemo pripremiti papire, boje, olovke i gumice, ali ti svakako ponesi svoj omiljeni pribor za rad (kolaž, kist, tempere, šljokice…).”

Sudjelovanje je besplatno no kako bi svim sudionicima bio omogućen potreban materijal potrebna je prijava koju možete izvršiti na linku.

Prijavi se i iskoristi priliku! Vidimo se! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti