Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

U tijeku su prijave za TeamUp live

Split Tech City

Split Tech City

20.03.2021.

Vrijeme je za drugo izdanje TeamUp Live eventa, ali ovog puta u online okruženju. Projekt se provodi u partnerstvu s Impact HUB-om Zagreb, Riječkom razvojnom agencijom PORIN, Tehnološkim parkom Varaždin i Centrom za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Bilo da si osnivač startupa koji traži još jednog člana ili imaš potrebna znanja i vještine, a tražiš tim gdje bi to mogao pokazati – TeamUp je pravo mjesto za tebe! Uz pomoć TeamUp-a svaki kreativac, developer, student ili hustler može pronaći ideju kojoj se želi priključiti i početi stvarati u timu.

U sklopu TeamUp eventa imat ćete priliku čuti priču jednog uspješnog startup poduzetnika, a moći ćete mu postaviti i pitanja na koja želite saznati odgovore.

Nakon toga slijedi pitch svakog startupa, nakon kojeg je na redu moderirani networking.

Na prvom ovogodišnjem TeamUp Live-u svoj razvojni put do uspješne tvrtke predstavit će Josip Ćesić, suosnivač Gideon Brothersa, a potom će svoje projekte pitch-ati Nikola Tandara iz WindWard-a, Benedikt Lazar iz Ai Vision-a, Matej Moržan iz SciBiz-a i Erik Matošević iz Neolight.ai-a.

TeamUp Live prenosit će se uživo na njihovoj službenoj FB stranici, a kako biste mogli izravno komunicirati s osnivačima i pronaći svoje mjesto u timu, prijavite se putem poveznice.

 

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti