Ovog mjeseca Tinel donosi i radionicu o Reactu

Novi Tinel Meetup osim predavanja bit će popraćen i radionicom. Predavanje će se održati 14.12., a radionica 15.12. U goste u prostore Locastica dolazi Sara Vieira, a pričat će o novim načinima pristupa React developmentu.

Sara je frontend developer i kako Tinelovci kažu React superstar, a u Split dolazi održati predavanje pod naslovom “The New React Way”. Sara radi u YDL, jednoj od najbrže rastućih tvrtki u Londonu za softver konzalting. Posljednjih nekoliko godina radi s Reactom, sjajnim alatom koji dopušta developerima i dizajnerima da surađuju i grade odlične aplikacije i komponente zajedno.

Predavanje počinje u petak, 14.12., od 18 sati u Locastic HQ. Svoj dolazak možete potvrditi ovdje.

U subotu, 15.12., u prostorijama Locastica, Sara će održati i radionicu o Reactu za sve koji nemaju iskustva s Reactom. Više informacija o radionici možete pogledati ovdje, gdje možete i ispuniti prijavnicu. Svi koji želite naučiti programirati u Reactu, ovo nemojte propustiti.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.