Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Ususret BlockSplitu: Programeri, sudjelujte na Sui’s Split Overflow Hacker House!

Split Tech City

Split Tech City

13.05.2024.

Ususret petom izdanju BlockSplit konferencije, organizatori ovog najvećeg regionalnog događaja posvećenog blockchain tehnologiji i web3 ekosustavu pozivaju sve zainteresirane na još jedan zanimljiv pred-događaj!

Sui’s Split Overflow Hacker House održat će se od 20. do 23. svibnja 2024. u The Works coworkingu u Splitu.

Izvrsna je ovo prilika za sve programere koji žele učiti o funkcioniranju i radu na Sui blockchainu.

“Ovaj događaj bit će jedinstvena prilika za povezivanje s ostalim programerima, učenje o Sui ekosustavu izravno od timova Sui Foundation i Mysten Labs, kao i za pripremu za Sui Overflow Global Hackathon, s ogromnim nagradnim fondom od milijun dolara”, najavljuju organizatori.

Sui’s Split Overflow Hacker House namijenjen je programerima bez prethodnog iskustva u programskom jeziku Sui’s Move, blockchain entuzijastima željnima suradnje i učenja, kao i inovatorima koji žele sami sebi postaviti izazov i stvoriti dojmljive projekte.

Na ovom vas događaju očekuju interaktivne radionice o Move programiranju i decentraliziranim aplikacijama, praktično mentorstvo od iskusnih programera i stručnjaka za blockchain, umrežavanje i potencijalno formiranje tima i usavršavanje projektne ideje za prijavu na Sui Overflow Global Hackathon.

Osim izvrsnog programa, organizatori su sudionicima ovog splitskog eventa pripremili i nagrade do 3000 dolara.

Sve detalje i prijavnicu pronađi ovdje!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti