Studeni u Splitu pun odličnih događanja!

Što je hladnije, to se više zahuktava zanimljivost i brojnost različitih tehnoloških i poduzetničkih događanja u našem gradu. Pogledajte što se sve sprema i pratite nas jer će se ubrzo i dolje ispisana lista obogatiti još pokojim ‘eventom’!

Tech consultant meetup
5.11.2019. u 16.00
FESB (A301), Ruđera Boškovića 32

Netokracija i mStart u suradnji s udrugom DUMP organiziraju meetup na kojem će predavači dati stvarni pregled kako razviti karijeru u enterprise softveru i postati IT konzultant. Više informacija pronađite ovdje.

ERASMUS – program razmjene za poduzetnike početnike
7.11.2019. u 12.00
Županijska komora Split, Trumbićeva 4

Cilj ove radionice je upoznati mlade poduzetnike s prilikama koje se nude kroz ERASMUS program prekogranične razmjene poduzetnika. Objasnit će se prednosti sudjelovanja u programu, otkriti tko i kako može sudjelovati, doznati sve o stipendiranju boravka, kao i o načinu i uvjetima prijave. Prijava za sudjelovanje je obvezna putem ovog obrasca.

 

Split Tech City motivacijska konferencija
9.11.2019. u 10.00
Mall of Split, Cinestar

Naša prva motivacijska konferencija za mlade održat će se pod sloganom “Živi lokalno, radi globalno!” Očekuje nas poplava motivacije u obliku predavanja uspješnih lokalnih poduzetnika, a održat će se i zanimljiva panel rasprava. Prijave su zatvorene pa, ako niste na vrijeme osigurali svoje mjesto, pratite ovaj portal jer ćemo u narednim tjednima zasigurno biti puni dojmova 😉

Intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji
18.11.2019. u 17.00
Ekonomski fakultet, Cvite Fiskovića 5

U sklopu programa koji povodom „Global Entrepreneurship Week 2019“ organizira Studentski poduzetnički inkubator, održat će se predavanje namijenjeno svima koji žele saznati više o pravilnom rješavanju pitanja intelektualnog vlasništva te o izazovima istog u istraživačkim i inovacijskim inicijativama koje financira EU. Više informacija možete saznati ovdje.

Women in tech meetup Split
20.11.2019. u 18.00
Extension Engine, Domovinskog rata 49

Na dvanaesto izdanje našeg ‘meetupa’, posvećenog djevojkama i ženama u tehnološkom sektoru,  ulozi predavačice dolazi Iva Majstorović iz agencije Degordian, koja će govoriti o svom zanimljivom poslovnom putu. Prenijet će nam i savjete kako doći do svog posla iz snova! Prijave primamo ovdje.

Python Meetup Split
20.11.2019.
Više informacija uskoro!

 

Smart City Challenge hackathon 
22.-24.11.2019.
Locastic, Lovački put 7

Sudionici ovog hackathona, koje se organizira u sklopu Global Entrepreneurship Week, imat će 24 sata za razviti rješenje (prototip) u jednom od zadanih izazova: Internet svari (IoT), pametni domovi i zgrade, pametni prijevoz, pametna proizvodnja, pametni okoliš, pametno zdravlje, pametni građani. Više informacija pronađite ovdje.

ML/AI
28.11.2019.

Više informacija uskoro!

 

Tinel meetup
28.11.2019. u 18.00
Locastic, Lovački put 7

Većina modernih webshop rješenja se optimizira na temelju statistika o kupovinama i ponašanju kupaca, a to rezultira time da su sva E-Commerce rješenja potpuno ista! Na sljedeći Tinel dolazi Julian Mollema, vodeći dizajner iz agencije Build in Amsterdam, koja već tri godine dominira Awwwards nagradama za najbolji webshop te aktivno radi na projektima za Nike, Adidas i Mammut.
Više informacija pronađite ovdje.

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.