Saznaj kako izgleda karijera ‘tech’ konzultanta!

Korisna informacija za sve studente/ice informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) stiže nam iz DUMP-a:

Netokracija i mStart, vodeća hrvatska tehnološka tvrtka koja je omogućila digitalizaciju nekih od vodećih tvrtki u regiji i partner je vodećim brendovima poput SAP-a, Microsofta i Oraclea, organiziraju tri praktična susreta u Zagrebu, Osijeku i Splitu, na kojima će se svi zainteresirani moći pobliže upoznati sa tech konzultantstvom!

Svaki od meetupa je organiziran u suradnji s lokalnim partnerom, a za naš grad to je upravo Udruga mladih programera DUMP.

Predavači, mahom porijeklom iz grada u kojem se održava meetup, dat će stvarni pregled kako razviti karijeru u enterprise softveru i postati IT konzultant. Radi se o uspješnim direktorima odjela i specijalistima koji će s vama podijeliti svoje karijerno i životno iskustvo i odgovoriti na sva pitanja.

Splitski meetup će se održati 5.11.2019. s početkom u 16 sati u dvorani A301 na FESB-u, a očekuju vas sljedeća predavanja:

  • Uvod u digitalnu karijeru” – Ivan Brezak Brkan
  • Kako postati tech konzultant” – Freddie Bakotin, specijalist u SAP službi (SAP konzultant) mStarta
  • Q&A o enterprise svijetu” – Ivan Katalinić, direktor Službe digitalnih usluga u mStartu i Jozo Džakula, CIO Konzuma

Na kraju službenog programa bit će upriličeno druženje uz hranu i piće, što je odlična prilika da upoznate predavače i konzultante i postavite im dodatna pitanja o karijeri tech konzultanta!

Ovom meetupu mogu se pridružiti svi koji smatraju da je tech konzultantstvo jedini izbor za njihovu budućnost i zanima ih kako započeti svoju karijeru, ali i oni koji nisu sigurni što uopće znači biti tech konzultant, ali svoj put vide u razvoju poslovanja i radu na više projekata odjednom.

Besplatno se prijavite do petka, 18. listopada!

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.