Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STC Design Week: Sudjeluj na vrhunskim radionicama tipografije i brendiranja!

Split Tech City

Split Tech City

29.05.2023.

Ljubitelji dizajna oduševljeni su što u Split dovodimo vrhunske stručnjake koji će s nama podijeliti svoja iskustva i znanja.

U srijedu, 31.5., očekuju nas predavanja i panel rasprava o kojima detaljnije možeš pročitati ovdje, dok u nastavku donosimo više o radionicama koje se održavaju krajem tjedna.

Radionica Marka Hrastovca: “Ekspresivna slova”

1.6.2023.

10:00 – 16:00

Hotel Park (Hatzeov perivoj 3)

Broj polaznika: 10

Potreban materijal (osigurava organizator): A3 papiri, paus papiri, olovke, markeri, korektor olovke

Cijena: 20 eura

Način na koji su slova oblikovana uvelike utječe na karakter poruke koju ona prenose.

Polaznici će naučiti osnove iscrtavanja slova, trikove kako prilagoditi oblike da čine harmoničnu cjelinu te oblikovati lettering koji jasno komunicira željene emocije.

Prijave su obvezne ovdje.

Radionica Ivana Perkova: “Brendiranje mobilne aplikacije”

3.6.2023.

10:00 – 14:00

The Works (Spinčićeva 2b)

Broj polaznika: 10

Potrebno donijeti svoj laptop

Cijena: besplatno

Ivan Perkov (Aras Digital Products) održat će radionicu “Brendiranje mobilne aplikacije”. Ova radionica pruža sudionicima priliku da nauče kako efikasno brendirati mobilnu aplikaciju na dva različita nivoa: 

  1. interno (oblikovanje izgleda same aplikacije), kroz praktični dio radionice
  2. eksterno (marketing i oglašavanje), kroz prezentacijski dio radionice

Sudionici će biti upoznati s konceptima brendiranja, ulogom brenda u stvaranju prepoznatljivosti i privlačnosti aplikacije te saznati kako brendiranje utječe na korisničko iskustvo. 

Praktični dio radionice fokusirat će se na implementaciju brendiranja u mobilnu aplikaciju.

Radionica se može održati pojedinačno ili u grupama, ovisno o broju sudionika.

Sudionicima će biti potrebno osnovno poznavanje alata za dizajniranje sučelja, Figme, te trebaju ponijeti svoje računalo/laptop.

Tijekom radionice, sudionici će dobiti smjernice i upute za kreiranje vizualnih elemenata (user interface elements) aplikacije koji odražavaju brend, kao i savjete za marketinške strategije koje će povećati prepoznatljivost i privući korisnike.

Radionica će trajati ukupno 4 sata, s uključenim pauzama od 15 minuta. Sudionici će imati priliku primijeniti svoje znanje i vještine u stvarnom radnom okruženju te dobiti povratne informacije i konstruktivne savjete od strane voditelja radionice.

Cilj radionice je pružiti sudionicima praktične alate i znanja kako bi mogli uspješno brendirati mobilnu aplikaciju na različitim nivoima te time poboljšati njezinu prepoznatljivost i korisničko iskustvo.

Prijave su obvezne ovdje.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti