Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Splitska softverska agencija Locastic osvojila je nagradu SoMo Borac!

Split Tech City

Split Tech City

14.10.2021.

Početkom tjedna se održao SoMo Borac, natjecanje za najbolje projekte iz regije iz područja društvenih mreža, marketinga, razvoja web stranica i mobilnih aplikacija. Rekordne 153 prijave su ocjenjivali članovi stručnog žirija sastavljenog od vodećih regionalnih agencija kao što su Infinum, Bruketa&Žinić&Grey, Human, Imago Ogilvy i drugi.

U devetom izdanju najvažnije digitalne nagrade, regionalne agencije su se natjecale u isto toliko kategorija – Somo App, Somo Tech, Somo Content, Somo Social, CM Godine, Digitalni mix, One Hit Wonder, Somoritanac i Somo Web. 

Posebno priznanje za Tommy i Locastic

404, Pioniri i Studio Sondasu oduševili članove žirija te su osvojili po dva SoMo trofeja, a u posljednjoj kategoriji večeri, Posebno priznanje od strane Hrvatskog Telekoma je dobila splitska agencija Locastic za projekt Tommy Spiza. 

Izvor: Locastic
Finalisti SoMo App

Pored posebnog priznanja od strane HT, Locastic i Tommy su osvojili kipić kao finalisti kategorije SoMo App, gdje je pobjedu ipak odnio projekt LAQO i agencija 404. Ovo će biti ukupno treća SoMo nagrada za splitske programere, nakon što su 2019. godine s Netgenom osvojili nagradu za najbolju web stranicu u regiji (A1 Tomato).

U nastavku vam donosimo sve pobjednike devetog izdanja SoMo Borca, a video prijave svih finalista i nagrađenih projekata pogledajte na službenim stranicama natjecanja.

SoMo App: LAQO (Croatia osiguranje i Shape 404),

SoMo Tech: Dogvertising (Pedigree i MediaCom Zagreb),

SoMo Content: Speech Therapy Fairy Tales (A1 Slovenija i SHIFT)

SoMo Social: Od tvita do Dnevnika (Metalac i Pioniri),

Somoritanac: 100% COVID Free putovanje (Gradska knjižnica Poreč i Studio Sonda),

Digitalni mix: 100% COVID Free putovanje (Gradska knjižnica Poreč i Studio Sonda),

One Hit Wonder: Od tvita do hita (Metalac i Pioniri),

SoMo CM godine: Kristina Ilić (Degordian)

SoMo Web: LAQO by Croatia osiguranje (Croatia osiguranje i Shape404).

Special mention by Hrvatski Telekom: Tommy Spiza (Tommy i Locastic).

Photo Credit: SoMo Borac

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti