Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Ovogodišnji Split Tech Cup igra se za djecu Maestrala!

Romana Ban

Romana Ban

15.11.2023.

Sve je manje slobodnih mjesta za prijavu na 5. Split Tech Cup. Hvala na tome! 🙂

Peti Split Tech Cup održat će se 2.12.2023. u Sportskom centru Mačak (Trondheimska 4 d), a očekujemo najviše okupljenih ekipa dosad.

Ove smo godine odlučili sav prikupljen iznos uložiti u kupnju laptopa za djecu Maestrala.

Centar za pružanje usluga u zajednici Meastral trenutno skrbi o 66-ero školaraca, kojima će naša donacija biti od velike pomoći za rješavanje svakodnevnih školskih zadataka. 

Split Tech Cup je sportsko-humanitarna priča koja je u protekle četiri godine povezala lokalnu IT zajednicu i donijela osmijehe na brojna dječja lica.

Naime, kroz prva četiri izdanja prikupilo se više od 130 000 kuna, a cijeli smo iznos uložili u kupnju 43 laptopa djeci iz potrebitih obitelji, u suradnji s Crvenim križem, Caritasom i Udrugom MoSt. Uz to, djeci smo organizirali prigodne informatičke radionice u suradnji s Udrugom DUMP.

Ako i ti sa svojom ekipom želiš sudjelovati, prijavi se što prije putem ovog obrasca na Split Tech Cup!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti