Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

SPLIT TECH CUP: Splitska IT zajednica ponovno u sportsko-humanitarnoj akciji

Split Tech City

Split Tech City

11.11.2022.

Već tri godine svaki je prosinac za Split Tech City u znaku povezivanja lokalne tehnološke zajednice u predivnu sportsko-humanitarnu priču zvanu Split Tech Cup.

Tako će biti i ove godine!

Četvrto izdanje našeg humanitarnog cageball turnira održat će se 4.12. (nedjelja) u Sportskom centru Mačak (Trondheimska 4 d) s početkom u 16 sati.

Podsjećamo, kroz prva tri izdanja prikupili smo 95 000 kuna, a od tog smo iznosa kupili 30 laptopa koje smo donirali djeci iz potrebitih obitelji.

Da ne bi sve ostalo na materijalnom, djeci smo organizirali i prigodne informatičke radionice u suradnji s Udrugom DUMP.

Tko može sudjelovati?

Prijaviti se mogu splitske IT tvrtke, udruge i inicijative, ali i IT-evci pojedinci koji okupe ekipu. Kotizacija iznosi 2200 kuna po ekipi.

Ekipa može imati maksimalno 6 članova.

Kad se otvaraju prijave?

Prijave će se otvoriti kroz tjedan dana, i to putem aplikacije koju DonatQR tim razvija u sklopu našeg EU projekta Digitalna volonterska zajednica.

Riječ je o aplikaciji koja bi trebala digitalizirati i olakšati proces organiziranja i sudjelovanja u volonterskim akcijama različitih udruga.

Nadamo se da ćeš i ti okupiti ekipu te sudjelovati u ovoj plemenitoj akciji koja okuplja splitsku tehnološku zajednicu za viši cilj!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti