Splitska tech događanja u srpnju

Već ponedjeljak…i već srpanj!

Nadamo se da se čuvate UV zraka i da ste spremni na osvježenja u obliku evenata koje vam pripremaju različite splitske tech inicijative!

 

Ljetne radionice LEGO robotike
1.-5.7.2019.
PMF (Ruđera Boškovića 33)

Udruga Inovatic organizira kreativne radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta, na kojima će kroz igru i zabavu imati priliku steći razna korisna znanja i vještine iz osnova robotike. Ako ste zainteresirani za to da i neko Vama drago dijete ispunjava svoje slobodno vrijeme na sličan način, javite se Inovatic ekipi!

 

Women in tech meetup Split
4.7.2019. u 19.00
WIP coworking (Velebitska 147)

I ovog nas puta na meetupu koji okuplja djevojke i žene s interesom za tehnologiju i digitalna zanimanja očekuju stručna gošća i zanimljiva tema; Diana Kobas Dešković govorit će o upravljanju ljudskim resursima, a posebno će se osvrnuti na potrebu vođenja posebne brigu o ženama u IT-u. Važno je istaknuti i da je naša predavačica idejna začetnica i kreatorica jedinstvene metode MAMFORCE© za podržavanje razvoja organizacijske kulture podrške zaposlenim roditeljima i ženama, tako da će nam otkriti i kako MAMFORCE može pomoći u razvoju poslovanja. Detalje pogledajte ovdje.

Dizajnerska početnica
6.7.2019. u 10
Umjetnička akademija (Zagrebačka 3)

Nadolazeća radionica iz ciklusa “Dizajnerska početnica” održat će se 6.7. (subota) od 10 do 12 h, namijenjena je djeci od 5. do 8. razreda osnovne škole, a bavit će se dizajnom društvenih igara. Besplatnu radionicu održat će Marija Polović, a polaznici/e radionice sudjelovat će u kreativnom oblikovanju naracije i dizajniranju karaktera za društvenu igru. Prijave se primaju na dizajnerskapocetnica@umas.hr do 5.7.2019. u 17 sati.

 

Digitalni marketing: S ponistre se vidi digital
12.7.2019. u 17
Ekonomski fakultet, Cvite Fiskovića 5

Klub mladih Split organizira predavanje „S ponistre se vidi digital: Što je ovdje, a što je tek na obzoru?“ na temu digitalnog marketinga, koje će održati Petar Bogdan, osnivač i partner digitalne agencije Kontra. Predavanje je podijeljeno na dva dijela po 45 minuta, nakon čega slijede pitanja posjetitelja. Sve detalje možete vidjeti ovdje.

 

ML/AI meetup
12.7.2019. u 19
PICS@FESB (Ruđera Boškovića 32)

Srpanjski ML/AI meetup bavit će se otkrivanjem poza i time kako iste implementirati u svoj AI projekt pomoću PoseNet i TensorFlow. Procjena poza ima mnogo koristi, od interaktivnih instalacija koje reagiraju na tijelo do proširene stvarnosti, animacije, fitnessa i sl. Prijave za sudjelovanje primaju se ovdje.

 

Open Coffee Split
12.7.2019. u 18
Hotel Ora (Poljička cesta 26E)

Na 120. OpenCoffe-u imat ćemo priliku čuti perspektivu osnivača tvrtke Software Sauna, koji se iz Finske doselio u Hrvatsku. Odličan način za proslaviti još jedno okruglo izdanje najdugovječnijeg splitskog meetupa! Prijavite za sudjelovanje primaju se ovdje.

Python Meetup
17.7.2019.

Više informacija uskoro!

 

Tinel Meetup
18.7.2019. u 19
Locastic, Lovački put 7

Na 26. Tinel Meetup iz Nizozemske kao predavač dolazi Pim Elshoff iz tvrtke Procurios, koja nudi različita softverska rješenja u obliku web stranica, e-trgovine, e-mail marketinga i CRM-a. Njegova je strast tehnologija, ali mu se fokus nakon desetljeća iskustva pomaknuo prema ljudima.

U svom soft-skill govoru nazvanom “From Conversation to Software” saznat ćete kako možete pomoći ljudima u rješavanju njihovih problema i shvatiti njihove mogućnosti. Za više detalja i prijavu kliknite ovdje.

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.