Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Shard Labs lansira podcast, a prvu epizodu poslušajte već sutra!

Split Tech City

Split Tech City

02.06.2021.

Tvrtka članica Split Tech Cityja Shard Labs lansira svoj podcast naziva Decentrus koji se fokusira na blockchain tehnologiju, s ciljem njegove praktične primjene.

“Shvatili smo da je sjajno biti uspješan u biznisu, ali je još bolje podijeliti znanje sa svima koji su zainteresirani za blockchain development kako bismo zajedno brže i bolje razvili cijeli ekosistem”,

svoje motive otkrili su nam organizatori.

Decentus podcast fokusira se na razmjenu znanja i otvorene diskusije o praktičnoj implementaciji blockchaina.

Blockchain scaling solutions

Prva epizoda na rasporedu je u četvrtak 03.06. s početkom u 14:00h, a tema je blockchain scaling solutions. Pričat će se o trenutnim rješenjima, izazovima s kojima se susreću, kao i o potencijalnim rješenjima koja bi se mogla razviti u budućnosti i podići blockchain na viši nivo.

“Želimo potaknuti diskusiju i povezati blockchain ekosistem, kako regionalni, tako i globalni, kako bismo zajedno izgradili okruženje koje se bazira na temeljima prakse i istraživanja.”

Domaćini podcasta su Edi Sinovčić (CEO) i Jakov Buratović (CTO), a ukoliko propustite podcast, snimka će biti dostupna na YT kanalu.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti