Progresivne web aplikacije u Angular frameworku

Vrijeme je za predavanje iz područja developmenta! Božo Penović održat će predavanje u sklopu STC Talks serije predavanja, a koje je na rasporedu u ponedjeljak 15.03. s početkom u 18 sati.

 

Tema predavanja bit će vezana za progresivne web aplikacije u Angular frameworku, a radi se o web aplikacijama koje se poslužuju preko web preglednika, izgrađene korištenjem uobičajenih web tehnologija poput HTML-a, CSS-a i Javascript-a s mogućnošću izvanmrežnog rada, slanja push obavijesti i pristupa hardverskim komponentama uređaja.

Prethodno poznavanje teme nije obavezno jer je predavanje namijenjeno početnicima.

O Boži

Božo je MPC (Microsoft Certificed Professional) trenutno zaposlen kao web developer unutar tvrtke Lilcodelab. Njegovo radno okruženje su .NET tehnologije (C#) i Angular. Voli učiti i istražvati nove tehnologije, posebice one vezane za web.

Prijava je obavezna

Prijavu za događaj potrebno je izvršiti ovdje, a po završetku predavanja ostat će dovoljno vremena kako bi Božo odgovorio na sva vaša pitanja!

Vidimo se!

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.