Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Progresivne web aplikacije u Angular frameworku

Split Tech City

Split Tech City

08.03.2021.

Vrijeme je za predavanje iz područja developmenta! Božo Penović održat će predavanje u sklopu STC Talks serije predavanja, a koje je na rasporedu u ponedjeljak 15.03. s početkom u 18 sati.

 

Tema predavanja bit će vezana za progresivne web aplikacije u Angular frameworku, a radi se o web aplikacijama koje se poslužuju preko web preglednika, izgrađene korištenjem uobičajenih web tehnologija poput HTML-a, CSS-a i Javascript-a s mogućnošću izvanmrežnog rada, slanja push obavijesti i pristupa hardverskim komponentama uređaja.

Prethodno poznavanje teme nije obavezno jer je predavanje namijenjeno početnicima.

O Boži

Božo je MPC (Microsoft Certificed Professional) trenutno zaposlen kao web developer unutar tvrtke Lilcodelab. Njegovo radno okruženje su .NET tehnologije (C#) i Angular. Voli učiti i istražvati nove tehnologije, posebice one vezane za web.

Prijava je obavezna

Prijavu za događaj potrebno je izvršiti ovdje, a po završetku predavanja ostat će dovoljno vremena kako bi Božo odgovorio na sva vaša pitanja!

Vidimo se!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti