Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Prijavi se na Summer Bootcamp i postani Aspirin stipendist!

Split Tech City

Split Tech City

23.06.2021.

Želiš naučiti kako napraviti svoju vlastitu web stranicu ili upravljati postojećom? Sudjeluj na Aspirinom besplatnom ljetnom Bootcampu i napravi prvi korak u svijet programiranja.

Bootcamp sastoji se od niza besplatnih predavanja i radionica na kojima ćeš naučiti sve o IT tehnologijama i steći praktična znanja potrebna za samostalnu izradu web stranica. Nakon savladavanja osnova web programiranja upoznat ćemo se i s WordPress-om, softverom koji se koristi za izradu web stranica.

Neovisno o tome jesi li početnik ili imaš prethodnog iskustva, stečena praktična znanja će ti dobro doći u tvojoj budućoj IT karijeri. Predviđeno trajanje Bootcampa #Summercooding je 3 dana, 5.-7. srpnja 2021. godine.

“Kroz male zadatke tijekom Bootcampa, testirat ćemo vaše usvojeno znanje i napredak te će najboljih troje osvojiti stipendiju za studij Računarstva u iznosu od 5.000kn, 10.000kn i 15.000kn.”

Raspored Bootcampa
05.07. (1. DAN) – 4 SATA

Uvodna teorija o tehnologijama koje će se koristiti na radionicama (HTML, CSS i JavaScript) te radionica u računalnom laboratoriju – izrada jednostavne web stranice i prikaz na lokalnom računalu.

06.07. (2.DAN) – 4 SATA

Još malo teorije o razvoju HTML-a, CSS-a i JS-a, standardima i validnom kodu. Laboratorijske vježbe i rad sa FTP serverom, upload i modifikacija web stranice na serveru.

07.07. (3.DAN) – 4 SATA

Osnove JavaScripta, CMS sustavi, teorija fronted-a i backend-a. Javascript radionice, upload i instalacija wordpress sustava, rad sa wordpress-om.

Broj mjesta je ograničen

Kako bi se osigurala kvaliteta radionica i individualni pristup svakom polazniku, broj mjesta je ograničen na 20 polaznika. Bootcamp će se održati u prostorijama Visoke škole Aspira, Domovinskog Rata 65, Split, a detaljan raspored po satima bit će objavljen naknadno. Prijavu za Bootcamp možete izvršiti preko linka.

Voditelj Bootcampa će biti Aspirin suradnik i predavač na studiju Računarstva – Tomislav Seser.

Prijavi se odmah i budi korak bliže željenoj stipendiji!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti