Include

Studentski posao u Odjelu istraživanja i razvoja

O ovom poslu

Vrsta posla:

Određeno

Tagovi

Opis posla

Tko smo mi?

Include je hrvatska tvrtka koja razvija urbanu uličnu opremu namijenjenu pametnim gradovima korištenu od strane dva milijuna ljudi godišnje. U samo četiri godine, naši proizvodi su postali dostupni u 56 zemalja svijeta s više od 1.500 prodanih klupa. Naši vodeći proizvodi – ulične klupe na solarni pogon nude punjenje pametnih telefona, Wi – Fi, ulična svjetlo, senzore, kao i više naprednih funkcija poput punjača za e – bicikle, oglašavanja DOOH i CCTV sustava.

Svaki proizvod razvijamo od nule, a naši timovi istovremeno rade na softveru i hardveru, omogućavajući održive, inovativne i  sigurne proizvode. Prijavom na posao nudimo vam priliku da budete dio rastuće tvrtke koji stvara revolucionarna rješenja i tehnologije.

Što će biti tvoj zadatak?

U suradnji s timom inženjera Odjela istraživanja i razvoja ćeš izrađivati korisničke upute, upute za instalaciju i upute za servisiranje naših proizvoda. Osim tekstualnog dijela, tvoj zadatak će biti i izrada pratećih fotografija.

Što očekujemo od tebe?

Kako bi mogao/la razumjeti sadržaj posla, važno je da si student/ica jednog od tehničkih fakulteta. Prednost imaju studenti/ce završnih godina fakulteta i apsolventi/ce. Radno vrijeme je po dogovoru s obzirom na studentske obaveze. Važno nam je da si u svom radu temeljit/a.

Što nudimo?

Rad u multidisciplinarnom timu naših inženjera će ti sigurno biti vrijedno iskustvo. Satnica ovisi o tvojoj razini znanja i iskustva te može biti između 27 i 30 kn. U pauzama se družimo u kuhinji, a kava je naravno besplatna.

Natječaj vrijedi od 04.01.2021. do 11.01.2021. Očekivani početak rada je tijekom siječnja po dogovoru.

Ukoliko ste zainteresirani za navedeno radnom mjesto, molimo da se prijavite slanjem životopisa na mail jobs@include.eu.

Prijavi se odmah