Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Kako kroz pokret doći do zdravlja i produktivnosti?

Tina Tomičić

Tina Tomičić

23.08.2021.

Živimo u vremenu u kojem se svijet okrenuo tehnologiji i zaboravio na vitalnost. S jedne strane razvoj novih tehnologija omogućio nam je bolji život, ali ne nužno kvalitetniji. 

Sjedilački način života, sati provedeni pred računalom i enorme količine stresa utječu, kako na fizičko, tako i na psihičko zdravlje pojedinca.

Ambicioznost, produktivnost i želja za uspjehom potencijalno narušavaju zdravlje, ali dobra vijest je da postoji lijek! Ipak, on zahtijeva malo napora s vaše strane!

Zdravlje i produktivnost u savršenom balansu

Kao podsjetnik na važnost pokreta koji generira zdravlje, veću produktivnost, više energije i kreativnosti, na Festivalu tehnologije i poduzetništva odlučili smo ostaviti prostor za ovu iznimno bitnu temu i ugostiti stručnjake u tom području koji će nam otvoriti oči i naučiti nas kako uskladiti zdravlje i produktivnost.

Damir Znaor i Jure Trivković magistri su kineziologije i vlasnici splitskog sportsko-rehabilitacijskog centra Motus Natura (lat. motus-pokret, lat. natura-priroda) koji  u svojoj ponudi ima fitness, rehabilitaciju, kineziterapiju, kondicijsku pripremu i masaže.

Sigurni smo da će vas Damir i Jure potaknuti na promjenu navika i povesti ka boljem i produktivnijem životu. 

O Damiru

Damir je jedan od osnivača i idejni začetnik Motus Nature, gdje je voditelj kineziterapijskog programa. Magistar je kineziologije i licencirani DNS trener uz brojne edukacije o bolnim sindromima. Posjeduje višegodišnje iskustvo u saniranju istih te rehabilitaciji različitih ozljeda. Uspješno surađuje sa sportašima svih uzrasta iz različitih sportova na područjima rehabilitacije i kondicijske pripreme. U slobodno vrijeme proučava psihologiju i pokazuje zapažen interes za funkcioniranje ljudskog bića.

O Juri

Jure je magistar kineziologije te voditelj integracijskog programa kondicijske pripreme i rehabilitacije u Motus Naturi. U svojoj karijeri prošao je kroz brojne edukacije o rehabilitacijsko-kondicijskoj fazi sportaša, a posjeduje i višegodišnje iskustvo rada na individualnoj pripremi sportaša.

Ovaj mladi klupski kondicijski trener u 3 različita sporta kao glavni hobi izdvaja čitanje.

Osigurajte ulaznicu na vrijeme

Podsjećamo da na web stranici Festivala tehnologije i poduzetništva možete pronaći agendu i pojedinosti o Festivalu, a nastavite pratiti i Split Tech City portal gdje vam uskoro otkrivamo zanimljivu panel raspravu i posljednjeg (ali ne i manje važnog) predavača! 

Ulaznice za dvodnevni događaj čekaju vas na platformi Entrio

Vidimo se u Ljetnom kinu Bačvice 14. i 15. rujna! 

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti