Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Poduzetnički kafić: Inovacija od ideje do kupca

Split Tech City

Split Tech City

12.02.2022.

Jeste li znali da STech akcelerator provodi projekt “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”, u sklopu čega organizira čak osam Poduzetničkih kafića?

Cilj spomenutih “Kafića” je organizirati druženja poduzetnika s iskustvom i onih koji to tek žele postati u svrhu međusobne razmjene iskustava.

Nema kafića do Poduzetničkog kafića

Četvrti od ukupno osam planiranih Poduzetničkih kafića održat će se putem Zoom platforme u srijedu, 16. veljače, s početkom u 12 sati.

“Ako imate poduzetničku ideju za koju smatrate da je odlična, ali ne znate odakle početi ni koga kontaktirati kako bi sama ideja prerasla u nešto više, onda je ovaj Kafić za vas!”, poručuju iz STech akceleratora.

Naime, nadolazeći Poduzetnički kafić održat će se u formi online panel rasprave, koja će vam poslužiti kao idealna početna točka za dobivanje odgovora na pitanja kao što su:

Kako razviti inovaciju i kako uspješno doći do krajnjeg korisnika?

Uspješne splitske priče

“STech akcelerator vam dovodi ljude s iskustvom, koji su na samom početku svog poduzetničkog puta imali samo – ideju!”, najavljuju organizatori.

Svoju priču o inovacijama donose vam Ena Melvan, Stipe Pleština i Slaven Damjanović.

Ena Melvan ima za cilj napraviti Metabelly – platformu koja u potpunosti prati životne i prehrambene navike korisnika, uvažavajući njihovo trenutno zdravstveno stanje. Na temelju dobivenih informacija i podataka o stanju bakterija u crijevima korisnika, plan joj je složiti im personalizirane vrste prehrane.

Stipe Pleština pokrenuo je Bio Planet, trgovinu kojajeu kratkom vremenu postala najveća trgovina organske hrane u Splitu, što je dokaz da i mali tržišni igrači, ako imaju upornost i viziju, mogu brzo konkurirati puno većima.

Slaven Damjanović osnivač je aplikacije eAgrar, prozvane “najboljim prijateljem svakog poljoprivrednika” jer je riječ o sustavu za praćenje stanja na poljoprivrednim usjevima, i startupa GLAMOS, alata za testiranje bežičnih senzorskih mreža.

Kako sudjelovati?

Sudjelovanje na panelu je besplatno, a prijaviti se možete putem linka.

Prijave se zaprimaju zaključno sa srijedom, 16.2., do 8 sati, nakon čega vam na mail adresu stiže poveznica za priključivanje webinaru putem Zoom aplikacije.

Očekivano trajanje je jedan sat. 

Uživajte na Kafiću i javite dojmove! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti