PANEL RASPRAVA: Kako (uspješno) uskladiti studiranje i posao u IT-u?

U srijedu 24.02. s početkom u 18:30 sati preko Zoom platforme organiziramo panel pod nazivom “Kako uspješno uskladiti studiranje i posao u IT-u.”

Studiranje je, kažu, najljepše razdoblje u životu; red predavanja, red druženja i izlazaka, odgađanje ispita za posljednji rok, itd…. ma milina!

Ipak, nekim studentima je svakodnevica malo drugačija – uz predavanja i učenje oni su još i zaposleni!

I dok se nekima ova kombinacija čini najgorom noćnom morom, oni je shvaćaju kao skupljanje iskustva i zalog za budućnost.

No razlog zašto se odlučite početi raditi bez diplomiranja na Sveučilištu nije toliko važan koliko je važno sljedeće: morate se uspješno nositi s poslom i učenjem, a jedna se stvar ne smije miješati s drugom.

Gosti našeg nadolazećeg panela su: Sara Šušnjara, Mateo Galić i Toni Petrinović.

O Sari

Sara je studentica 4.godine elektrotehnike i računalnog inženjerstva, zaljubljena u programiranje i zaposlena kao programerka u Ericssona. Slobodno vrijeme provodi u šetnjama s prijateljima, a voli čitati i knjige.

O Toniju

Toni je student 3. godine stručnog računarstva na FESB-u, a trenutno je zaposlen u geodetskoj firmi Infokarta d.o.o. u kojoj razvijaju software Mapstore.

Bivši je predsjednik AIESEC-a, najveće svjetske neprofitne udruge. Voli podučavati te već dugi niz godina drži repeticije iz matematike, fizike i informatike. Slobodno vrijeme provodi igrajući društvene igre i ispijajući kave. (ipak je cijeli život u Splitu :P) Voli sport i putovanja.

O Mateu

Mateo je student 3.godine Informacijske tehnologije Sveučilišnog odjela za stručne studije. Obožava raditi custom wordpress teme i front-end aplikacije u React.js tehnologiji. U slobodno vrijeme puno čita, piše i vježba.

“Pokušavam svaki dan biti bolji nego što sam bio jučer.”

Na panelu ćemo razgovarati o :

  • Odluci da uz studiranje još i rade
  • Organizacijskim izazovima,
  • Feksibilnosti poslodavaca,
  • Razlikama između potreba tržišta rada i onoga što uče na fakultetima
  • Kvalitetnom planiraju vremena
  • Još puno toga…
Pridružite nam se!

Kako smo spomenuli u uvodu, panel će se održati preko Zoom platforme, a registracija je obvezna na linku.

Pridruži nam se i iz prve ruke saznaj sve što te zanima o studentskoj IT karijeri!

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)