Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

OpenCoffee Split ponovno nas spaja uživo: Od ideje…do milijuna!

Romana Ban

Romana Ban

02.07.2020.

Ako vam je “puna kapa” online predavanja, to je pravi znak da zapravo jedva čekate uživo edukacije! Znamo kako vam je pa smo se odlučili u stilu vratiti na offline format! 🙂

Dakle, nakon nekoliko mjeseci stanke, odnosno isključivo virtualnih druženja, sretni smo što vam možemo najaviti ponovni susret uživo:

22.7. očekuje nas 125. izdanje meetupa OpenCoffee Split!

Ovog ćemo se puta družiti na otvorenom, u prekrasnom ambijentu Ljetnog kina Bačvice.

Čak 125. izdanje meetupa iziskuje i poseban format, tako da vas 22.7. očekuju predavanje, panel rasprava i networking kroz neformalno druženje na samom kraju večeri!

Dario Boras (Parklio) će održati predavanje “Od nule do milijuna: Priča o Parkliu”, dok će na panel raspravi “Od ideje do startupa” sudjelovati Ante Dagelić (GetByBus), Silvio Roguljić (serial founder, seed investor) i Slaven Damjanović (eAgrar).

Bit će ovo večer za pamćenje, puna zanimljivog sadržaja, korisnih informacija i jedva dočekanih susreta! 🙂

Sponzori ovog meetupa su Agilo, Croatia Tech i Parklio.

Broj mjesta je ograničen, stoga što prije pokušajte uhvatiti svoje mjesto prijavom putem Meetup platforme!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.

Povezane novosti