Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Na idućem OpenCoffee meetupu slušaj o osnivanju najvećeg privatnog VC fonda u regiji!

Split Tech City

Split Tech City

21.06.2023.

Baci oko na Split Tech City Kalendar i vidjet ćeš da te sljedećih dana očekuje mnoštvo zanimljivih događaja! 

Ako tražiš priliku za sresti dobro znana lica splitske tech scene, ali i upoznati nekog novog u potrazi za inspiracijom, u svoj kalendar svakako zapiši ovo:

137. OpenCoffee Split meetup održat će se 27.6. (utorak) u 18 sati u Smartspace coworkingu!

Kao i uvijek, čeka te zanimljiv predavač s inspirativnom poslovnom pričom:

Gregor Rebolj održat će predavanje “Od startupa do IPO-a i osnivanja najvećeg privatnog VC fonda u regiji”.

Gregor je prvi slovenski startupaš koji je došao do IPO-a u New Yorku; njegov tim pokrenuo je inovacijski laboratorij Kliku, koja se spojila sa Sportradarom i 2021. napravila IPO na NASDAQ-u pri valuaciji od 8 mlrd. dolara. Sportradar danas u Ljubljani zapošljava 300 ljudi.

Silicon Gardens

Gregor je jedan od osnivača vodeće slovenske startup zajednice Silicon Gardens, koja broji više od 450 osnivača tvrtki, poduzetnika i stručnjaka iz različitih područja.

Njihov je slogan ‘Founders for founders’. Financiranjem (VC fond Silicon Gardens Fund II), practice-based mentorstvom i kontaktima pomažu najperspektivnijim startup ekipama u Sloveniji, a sve više i u regiji.

Početkom godine Silicon Gardens i Split Tech City sklopili su partnerstvo, zahvaljujući kojem će ovaj slovenski VC fond u odabrane startupe – članove STC zajednice investirati od 50 tisuća do milijun eura.

Gregor Rebolj će na OpenCoffee meetupu podijeliti svoja poslovna iskustva i lekcije koje je naučio, počevši od građenja Klike do osnivanja Silicon Gardensa.

Agenda:

18:00 – 19:00 Gregorovo predavanje i pitanja publike

19:00 – 20:30 Networking

Vidimo se! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti