O Oracle Digital Assistant na ML/AI meetupu

Novi ML/AI meetup donosi još jednu jako zanimljivu temu, prikazanu na stvarnom primjeru kao i do sada. Naziv predavanja je “Oracle Digital Assistants – application of artificial intelligence to practice”.

Što je Digital Assistant ? Kako su umjetna inteligencija i strojno učenje stvorili naprednog asistenta nove generacije? Kakva je njegova interakcija sa Slackom, WeeChatom, Messengerom ili njegove mogućnosti primjene u projektima? Odgovore na ova pitanja možete saznati na novom ML/AI Meetupu koji će se održati u petak, 1.2., od 18 satu, u novouređenom PICS@FESB.

Gost predavač je Ivan Delić iz ORACLE Hrvatska. Vrstan predavač s bogatim iskustvom, ali i Software Architect i praktičan stručnjak, te zaljubljenik u tehnologiju, što je garancija za istovremeno atraktivno, ali i stručno zanimljivo predavanje.

Ovaj meetup organizira ICT županija, a svoj dolazak možete potvrditi ovdje.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.