ML/AI Meetup: Pregled globalnih ML/AI trendova s Burakom Canboyem

Nakon odličnog odaziva na prošli ML/AI Meetup, sljedeći nam stiže 14.12. od 18 sati u PICS@FESB. Za razliku od dosadašnjih predavanja i radionica, ovaj put nešto drugačije. Ako se bavite strojnim učenjem i umjetnom inteligencijom ili niste još, ali vam je to područje zanimljivo, ovo predavanje je za vas.

Burak Canboy će imati prezentaciju o tome što se trenutno događa u svijetu umjetne inteligencije i strojnog učenja. Koji su veliki projekti, koje su velike tvrtke, koji su najlakši način za upoznavanje s tehnologijom, što se događa u Kini, samo su neka pitanja na koja će Burak odgovoriti.

Burak Canboy je strategijski investitor i WinRAR CEO. Ima bogato iskustvo u tehnološkim tvrtkama, voli sudjelovati u projektima kao Angel Investor, early-stage investor, strategic partner, White Label partner i distributer, konzultant, chairman i partner u M & A.

Ovaj meetup organizira ICT županija. Više informacija možete pogledati ovdje, gdje možete i potvrditi svoj dolazak.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.