Mi pričamo o onome o čemu većina šuti – pogreškama!

Nitko nije imun na greške, stoga u duhu toga organiziramo događaj pod nazivom FuckUp Night, odnosno priče o pogreškama, gdje će tri poduzetnika podijeliti sa publikom svoje krive korake i što se na kraju iz njih izrodilo.

Pred vas ćemo staviti tri panelista i natjerati ih da se „ogole“.

Oni su: Tomislav Zović (Founder), Đulijano Nola (Serial Co-Founder) i Joško Bujas (Mentor)

Errare humanum est

Ajmo iskreno – koliko puta ste u poslu nešto zeznuli, krivo iskomunicirali s klijentom, zaboravili isporučiti proizvod/uslugu?

Ja svaki dan uspijem u svoj zapisnik dodati neki zajeb 🙂 (ne, krucijalni, naravno)

Greške su sastavni dio profesionalnog odrastanja, i zapravo su super, jer znače da isprobavate nove stvari, ili pokušavate stare stvari raditi na nove načine.

Organiziranjem ovog događaja želimo vas ohrabriti da se usudite i da se ne bojite pogrešaka svjesni da ćete se svemu, s nekim vremenskim odmakom, slatko nasmijati.

Događaj će se odvijati pod pokroviteljstvom digitalne agencije Agilo i Bitcoin Store-a u prostorijama kinoteke Zlatna vrata, 15.10. sa službenim početkom u 18:00, ali dobrodošli ste već od 17:30 kada će trajati neformalno druženje.

Ovdje se nalazi link za prijavu.

Garantiramo vam puno smijeha (ovog puta na tuđi račun), dobre zabave, ali i poneku pouku. 🙂

 

 

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)