Locastic Vam donosi prvi Tinel Meetup

Za prvi Tinel meetup ​Locastic u goste dovodi Paweła Jędrzejewskog ​osnivača Open Source projekta – Sylius. ​Tinel će se održati u uredima Locastica na adresi Lovački put 7.

Tinel je dalmatinski izraz za dnevni boravak, a cilj eventa je pružiti dojam ugodne i opuštene atmosfere, spojene sa kvalitetnim predavanjima iz različitih tema, koje će biti zanimljive svim uzrastima – od studenata do poslovnih stručnjaka.

Osim izvrsnih predavanja, Locastic želi svima pružiti priliku za razmjenu iskustava i networking, kako bi se IT scena u Splitu podignula na još veći nivo.

Na prvom izdanju Tinela, gost je Paweł Jędrzejewski iz Poljske koji će ispričati svoje iskustvo građenja poslovanja bazirano isključivo na Open Source. (Building a business with Open Source). Open Source je izvrstan temelj za izgradnju poslovanja, no uz njega je potrebno održavati ravnotežu između društvene zajednice i komercijalnih aktivnosti. Upravo to će biti glavna tema Pawelova predavanja, gdje će prezentirati svoja iskustva u radu sa Open Source softverom, te načine na koje možete unaprijediti svoje poslovanje i uz to upoznati mnoštvo ljudi i puno naučiti.

Pawel je osnivač Open Source projekta Sylius​, koji je u samo nekoliko godina stekao veliku popularnost među ljubiteljima open sourca. Pawel je do sada prisustvovao na tridesetak različitih internacionalnih konferencija kao predavač, ali još uvijek rado sudjeluje kao član lokalne developerske scene u poljskom Lodzu.

Iza predavanja vas očekuje druženje uz pivo i pizzu. Molimo vas da potvrdite dolazak preko meetup-a.

Event info

Datum: ​13. Lipnja 2017.
Početak​: 18:00h
Lokacija:​ Locastic HQ – Lovački put 7, 21000 Split

Tinel Meetup #1 – Agenda

 • 18:00 — 18:30
  Otvaranje eventa, networking
 • 18:30 — 18:45
  Uvodni govor: Antonio Perić – Mažar (suosnivač i CEO Locastica)
 • 18:45 — 19:30
  Pawel Jedrzejewski: Building a business with Open Source (osnivač i CEO Syliusa)
 • 20:30 — n/a
  Druženje uz pizzu & pivo

Share on

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.