Kiwi.com plaćeni ljetni kamp za programere na Hvaru

kiwi.com

Kiwi.com, češka online putnička agencija, ove godine organizira dvotjedni plaćeni ljetni kamp na našem najsunčanijem otoku, Hvaru. Kamp će se održati od 14. do 28. lipnja, a namijenjen je senior developerima. Prijave su otvorene do 10. lipnja, a prijaviti se možete ovdje.

Kamp je zamišljen tako da se stvore timovi od četvero do osmero ljudi za određene projekte. Projekti su vezani uz smještaj i prijevoz na putovanjima, ili bilo koji drugi projekt koji se odnosi na Kiwi.com. Mentori koji će raditi sa sudionicima na Kiwi ljetnom kampu su Stanislav Komanec, Andrej Boboš, te Michal Sänger.

Prijaviti se mogu i bekendaši i frontendaši, koji rade s Pythonom i ReactJS-om. Za sudjelovanje u kampu, potrebno je uspješno riješiti test, koji ćete dobiti nakon što se prijavite.

Sudionici kampa dobivaju besplatan smještaj u prelijepoj vili na Hvaru, besplatnu hranu i piće, vaučere za troškove puta, te plaću. Više detalja možete pogledati ovdje.

Kiwi.com najbrže rastuća tehnološka tvrtka

Od 2017. godine Kiwi.com je jedan od pet najvećih online servisa za prodaju avionskih karata u Europi. Također, Kiwi. com proglašen je najbrže rastućom tehnološkom tvrtkom prošle godine prema Deloitteu u srednjoj Europi, a sedma od 500 na području Europe, Srednjeg Istoka i Afrike.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.